Thursday 13 March 2014

( FOTO ) - RUNTUHAN DI HOTEL CONCORDE SHAH ALAMSiling lobi Hotel Concorde Shah Alam runtuh kira-kira jam 5.30 petang hari ini. Tiada kecederaan atau kemalangan jiwa yang dilaporkan. Kita tunggu sajalah komen dari pemimpin-pemimpin pembangkang dan juak-juak mereka. Semua ini mesti salah UMNO.

#MH370 - PENGURUS IT DARI CHICAGO DAPAT MENGESAN OBJEK DIPERCAYAI PESAWAT MH370 ???


Seorang pengurus IT mendakwa telah dapat mengesan satu objek dipercayai pesawat #MH370 milik penerbangan Malaysia dengan hanya menggunakan carian gambar satelit beresolusi tinggi di Internet.

PARA PEGUAM BAR COUNCIL MENGAKU ANWAR MELIWAT SAIFUL.... SO, KEPUTUSAN 3 HAKIM MAHKAMAH RAYUAN TEPAT !!!!


Majlis Peguam menyifatkan hukuman penjara oleh Mahkamah Rayuan ke atas Ketua Pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim sebagai tidak wajar kerana perbuatan tersebut ‘dilakukan atas dasar suka sama suka antara dua orang dewasa’.

#MH370 - POSTER-POSTER KREATIF CYBERTROOPER BN

#MH370 - STUNTMAN FILEM JET LI ANTARA PENUMPANG PESAWAT MH370 ???


Pelakon lagak ngeri untuk beberapa buah filem lakonan Jet Li, Ju Kun adalah salah seorang daripada 227 penumpang yang terlibat dalam insiden kehilangan pesawat Malaysian Airlines MH370 dari Kuala Lumpur ke Beijing pada Sabtu lalu. 

#MH370 - MEDIA ARAB SINDIR MALAYSIA GUNAKAN BOMOH SEBAGAI USAHA RUNGKAI MISTERI KEHILANGAN MH370


Di waktu seluruh dunia tertumpu pada Malaysia berikutan dengan insiden pesawat #MH370 hilang sabtu lalu, sekumpulan Raja Bomoh Sedunia VIP datang ke KLIA tanpa dijemput oleh mana-mana pihak dan ini amat memalukan Malaysia.

#DIMANAMH370 - PESAWAT MH370 BERLEGAR-LEGAR DI UDARA 4 JAM SELEPAS HILANG DARI RADAR - WSJKUALA LUMPUR : Pesawat MH370 yang hilang sejak Sabtu lepas berkemungkinan terbang selama empat jam daripada lokasi dan waktu terakhir ia dikesan.

#PRAYFORMH370 - SATELIT CHINA KESAN ASAP DAN OBJEK TERAPUNG DI LAUT CHINA SELATAN


BEIJING: Ketua Jabatan Penerbangan Awam (DCA) China berkata, tiada sebarang bukti bahawa objek terapung yang dikesan satelit di Laut China Selatan mempunyai kaitan dengan pesawat Penerbangan Malaysia (MAS) MH370 yang dilaporkan hilang sejak Sabtu lalu. 

#MH370 - EMAIL PEKERJA PELANTAR MINYAK NAMPAK PESAWAT TERBAKAR DAN MENJUNAM DIDEDAHKAN


TORONTO - Seorang pekerja pelantar minyak mendakwa dia melihat kemalangan pesawat #MH370 milik Malaysia Airlines semasa bekerja di luar pantai selatan Vietnam.

AHLI PARLIMEN (PKR) LUMUT BODOH TAHAP GABAN ???!!!


Kebodohan jelas terpancar dari diri Ahli Parlimen Lumut (PKR), Mohamad Imran Abd Hamid apabila mendesak Perdana Menteri Malaysia, YAB Dato' Seri Najib Razak memberi penjelasan apa yang berlaku dalam tragedi pesawat MH370 yang gagal di kesan.

Mohamad Imran Abd Hamid (PKR-Lumut) mahu Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak datang ke dewan esok bagi memberi penjelasan tentang apa sebenarnya yang berlaku di sebalik kejadian itu.

BANGUNAN KEDIAMAN TIBA-TIBA MELETUP DI NEW YORK

ANGGOTA bomba berusaha memadamkan kebakaran akibat letupan kuat. FOTO AP

New York : Satu letupan kuat berlaku dan meruntuhkan dua bangunan di Park Avenue di Harlem Timur, Manhattan, malam tadi (waktu Malaysia).

#MENCARIMH370 - PESAWAT MH370 MEMASUKI 'LUBANG HITAM' ANGKASA ???


Pakar-pakar kejuruteraan penerbangan dari seluruh dunia mengetengahkan pelbagai teori berhubung misteri kehilangan pesawat MH370 yang masuk hari kelima hari ini, termasuk teori yang tidak masuk akal tentang kemungkinan pesawat yang membawa 239 penumpang itu berada di ‘lubang hitam’ dan menjadi mangsa perang elektronik.

#MENCARIMH370 - BOEING 777-200ER BOLEH TERBANG DI BAWAH RADAR SELAGI ADA BAHAN BAKAR


SEPANG - Pesawat Boeing 777-200 boleh terbang di bawah radar selagi ada bahan bakar, kata Ketua Pengarah Jabatan Penerbangan Awam (DCA), Datuk Azharuddin Abdul Rahman.

#MH370 - PEKERJA PELANTAR MINYAK DI TENGGARA VIETNAM LIHAT PESAWAT TERBAKAR DAN TERJUNAM


KUALA LUMPUR : Seorang pekerja pelantar minyak New Zealand mendakwa melihat sebuah pesawat terbakar dan terjunam, dan percaya objek tersebut adalah pesawat MH370 yang hilang.

#MENCARIMH370 - PASUKAN PENYELAMAT CHINA TEMUI OBJEK DARI PESAWAT MH370 ???


Pasukan penyelamat China menemui objek terapung di permukaan laut, yang disyaki dari pesawat Malaysia Airlines penerbangan MH370.  Laporan agensi berita Xinhua menyebut, ditemui di satu kedudukan mungkin menjadi lokasi kehilangan pesawat tersebut, pada Sabtu.

#MENCARIMH370 - KENAPA TUDM TIDAK MEMINTAS PESAWAT MISTERI DI RUANG UDARA SELAT MELAKA SELEPAS MH370 HILANG DARI RADAR ???!!!


SEPANG : "Kami melihat rakaman semula radar tentera dan mendapati ada plot (titik) yang belum dipastikan dan bukannya sah (belum tahu sama ada) pesawat MH370,” kata Panglima Angkatan Tentera Tan Sri Zulkifeli Mohd Zain, mengenai kehadiran satu pesawat tidak dikenali 200 batu nautika di barat daya Pulau Pinang pada pagi kehilangan pesawat MAS, Sabtu lalu.

ABANG DAN ADIK LELAKI 'BERGADUH' KETIKA SIDANG DEWAN RAKYAT BERLANGSUNG !!!


Sebelum ini mereka pernah berdebat di Dewan Rakyat tetapi dalam isu kecil, itupun dalam masa singkat.

#MH370 - PESAWAT MH370 MENJADI 'HALIMUNAN' ADA KAITAN DENGAN UJIAN PENGGUNAAN SENJATA PERANG BERTEKNOLOGI TINGGI ???

Alat elektronik Duke V3 Counter Radio-controlled yang sering digunakan tentera AS untuk melumpuhkan isyarat komunikasi termasuk isyarat alat kawalan jauh yang digunakan musuh bagi meletupkan bom. - AGENSI

LONDON 12 Mac - Laman web popular yang membincangkan teori-teori misteri, Beforeitsnews.com tidak menolak kemungkinan, kehilangan MH370 mungkin ada kaitan dengan ujian penggunaan alat perang elektronik yang canggih bagi mengelak pesawat itu termasuk kotak hitamnya dikesan radar.

#MH370 - STATUS FACEBOOK TERAKHIR PEMEGANG PASPORT PALSU WARGA IRAN, NOURMOHAMMADI.....


Status dalam Facebook Nourmohammadi menunjuk kan yang dia betul-betul bersemangat untuk pergi ke Jerman, di mana ibunya berada dan memulakan kehidupan barunya di sana. Rupanya perjalanannya untuk ke Jerman tidak berjalan lancar apabila 8 mac lalu pesawat yang dinaiki hilang secara misteri dan sehingga artikel ini ditulis masih belum diketahui di mana sebenarnya pesawat tersebut berada..

#MH370HILANG - AKSI SECARA TERBUKA 'RAJA BOMOH SEDUNIA NUJUM VIP' CARI PESAWAT HILANG DI KLIA DISINDIR MASYARAKAT ANTARABANGSA !!!!!!!


Sudah ramai yang memberikan komen tentang hal ini di media sosial. Ada yang mengaitkan aktiviti bomoh ini dengan perkara khurafat dan ada juga yang mengutuknya kerana mencemarkan imej Malaysia. Bagi mereka, ritual yang dilakukan oleh bomoh ini amat memalukan dan tidak terfikir oleh akal.

#MH370HILANG - MAYAT TERAPUNG DI SELAT MELAKA, BUKAN DARI PESAWAT MAS MH370 !!!!


KUALA LUMPUR : Mayat yang dilaporkan ditemui di perairan Selat Melaka pada awal hari ini disahkan bukan penumpang pesawat Malaysia Airlines (MAS) penerbangan MH370 yang sehingga ini masih hilang selepas dikesan kali terakhir pada Sabtu lalu.