Wednesday 17 April 2013

ANWAR HINA TAMBUN..... PENDUDUK TAMBUN DIAM AJER KER...?????
Apakah hinanya nama ‘Tambun’ atau kawasan ‘Tambun’?  Kenapakah ‘Tambun’ perlu dipandang lekeh sehingga merupakan satu kesalahan atau ketidaksesuaian jika seorang Perdana Menteri turut mewakili kawasan ‘Tambun’?

PAS MENGEMIS UNTUK SUPPORT DANA PRU13...???
Belum tamat isu Ladang Rakyat di Kelantan kini PAS sekali lagi menimbulkan rasa tidak puas hati peserta ladang kelompok berkenaan apabila bukan sahaja memaksa tetapi juga mewajibkan mereka membayar RM100 kepada parti sebagai derma pilihan raya.

( VIDEO ) : SANTAI SEBENTAR.... TENDANGAN PENALTI YANG BIKIN ANDA KETAWA....

penalti

Sepatutnya sebuah tendangan penalti adalah harga mati yang kemungkinan besar pasti masuk. Pemain biasanya akan dikecam hebat oleh penonton andainya tendangan penalti tidak berkesudahan dengan sempurna atau seperti yang diharapakan.... kerana ianya merupakan peluang keemasan untuk mencipta atau menambah gol... Namun begitu, terdapat juga tendangan penalti yang bukan saja pelik..... tetapi pastinya akan membuat anda tidak kering gusi.....
JOM TENGOK VISUAL BERIKUT..... 

MAT SABU BAKAL K.O DI PENDANG...???
Jika PAS adalah parti yang waras, tentu sekali mereka tidak akan membiarkan seorang seperti Mat Sabu berada dalam senarai kepimpinan tertinggi.  Jika PAS disokong oleh orang-orang yang waras juga, tidak mungkin Mat Sabu akan dijulang sebagai tokoh penceramah tersohor.  

PRU13 : BANTAH YOU SONG GANTI JECK SENG DI PARLIMEN TANJONG PIAI...???

Calon BN: Bantah muka baru, mahu Jeck Seng kekal di Tg Piai

PONTIAN - Meskipun pengumuman rasmi siapa calon daripada Barisan Nasional (BN) bagi kerusi Parlimen Tanjong Piai belum diumumkan oleh Pengerusi BN Negeri, Datuk Abdul Ghani Othman semalam, namun sudah ada bantahan yang dilakukan beberapa individu.

MULUT LONGKANG BETINA SUNDAL PKR..... HEBAT MENIPU RAKYAT..!!!


Ketua Srikandi PKR, Siti Aishah Shaik Ismail yang turut menjadi calon PKR Tambun semalam menyerlahkan sifat penipunya di hadapan lebih kurang 3,000 orang di dalam satu ceramah di Perak.

Ingatkan hanya Anwar Ibrahim, Nurul Izzah dan pemimpin-pemimpin atasan PKR sahaja yang gemar penipu rupanya pemimpin bawahan PKR juga semuanya mempunyai karektor yang sama. Mereka mampu menipu hidup-hidup, sehingga kelihatan seolah-olah mereka sendiri benar-benar percaya dengan penipuan mereka. Bukan mudah untuk menipu dengan muka selamba kecuali ia telah lama diamalkan dan sudah menjadi cara hidup mereka.

SIAPA MEMBIAYAI PENGGANAS KIRAM....???Polis Diraja Malaysia (PDRM) mengenal pasti kira-kira 15 kumpulan penyeludup di Semporna, Sabah yang dipercayai terlibat membiayai pengganas Kiram dalam insiden pencerobohan di Sabah.

BATU MISTERI YANG MENJADI TUMPUAN LELAKI....!!!


Jauh di dalam belantara hutan di Filipina, terdapat sebuah Batu Unik Mirip Kemaluan Wanita Menarik Perhatian Dunia. Baru-baru ini, reporter Wisbenbae melakukan perjalanan panjang menuju sebuah gua yang katanya mirip alat genital wanita di Filipina. Setelah menempuh tujuh jam perjalanan dari Manila dengan bas, mereka pun akhirnya tiba di sebuah desa terpencil.

ORANG INDONESIA MARAH BILA DIPANGGIL 'INDON'...???


Pihak berkuasa imigresen Kalimantan melarang orang ramai menyebut ‘Indon‘ bagi mengelar warga Indonesia di Pelabuhan Tunon Taka, Nunukan, Kalimantan, Indonesia.

Dipetik Jakarta Post, ketua pegawainya, Hasan Basri berkata, perkataan ‘Indon‘ membawa maksud ‘budak’ atau ‘pelacur’ dalam bahasa Arab.

“Masyarakat negara jiran selalu menyebut Tenaga Kerja Indonesia (TKI) kita dengan sebutan ‘Indon‘, panggilan ini sungguh kasar dan memperlekehkan bangsa Indonesia,” katanya.

NIK AZIZ KIBAR 'BENDERA PUTIH'....???Blog pakatan pembangkang seakan mengesahkan yang Nik Aziz tak akan bertanding pada PRU13 kali ini. Alasanya dah tua. Bab tua tak payahlah disebut, umum dah tahu yang beliau memang dah tua. Atau pun tua dan jatuh semasa ceramah di Batu Pahat hanya sandiwara Nik Aziz meraih simpati.