Monday 10 June 2013

DEWAN PEMUDA PAS BAHAM DUIT TABUNG TRAJEDI LAHAD DATU...???


Pada 1 Mac 2013 Media Prima telah melancarkan satu tabung bagi mengumpul derma orang awam untuk disumbangkan kepada kaum keluarga mangsa anggota keselamatan yang terkorban dalam insiden pencerobohan oleh pengganas Kiram .

RED BEAN ARMY DAP JADI BETINA MELAYU MENYONDOL DI FACEBOOK....!!!


Red Bean Army DAP   semakin melampau  dan kini  modus operandi mereka telah berubah dengan  dengan menambah lagi  akaun-akaun palsu Facebook Melayu  . Mereka akan menyamar sebagai Melayu  yang  memuja & memuji DAP selain menghina agama Islam & bangsa Melayu . 

KALAU TAK TIPU..... BUKAN ANWAR LAA...

Menipu sepatutnya jadi nama tengah Anwar Ibrahim.  Sepatutnya nama dia perlu disebut begini, Anwar ‘Menipu’ Ibrahim.  Dah banyak dah penipuan Anwar ni kalau kita nak sebut, tak payah cerita panjang-panjang pun semua orang tau.

ISLAM TERUS DI HINA....LETAK GAMBAR BABI DI SEJADAH..... ANGKARA SIAPA...???


Seperti yang anda semua lihat, paparan gambaran corak di sejadah yang merupai WAJAH BABI di sehelai sejadah. Corak seakan babi di sejadah ini mula dikesan oleh rakan kita dan mula disebarkan melalui media sosial untuk paparan umum dan sama sama berwaspada terhadap produk ini. Persoalannya telah berapa lama paparan babi ini telah dikeluarkan dan dah berapa lama umat Islam kita sujud dan mencium babi di tikar sembahyang? Baca selanjutnya... di sini

KURANG AJAR !!! MAHASISWA UMT HINA LAGU NEGARAKU..!!!


Seorang pelajar lelaki, Universiti Malaysia Terengganu (UMT) telah didakwa menghina lagu negaraku dilaman facebook. Sehubungan itu, Universiti Malaysia Terengganu (UMT) telah membuat laporan polis berhubung dakwaan seorang pelajar UMT mengubah lirik lagu Negaraku, menghina Raja dan juga Perdana Menteri di dalam laman sosial Facebooknya. 

PENGASAS 'TENTERA KACANG MERAH' SUDAH DIKENALI RAMAI....???

Sumber : KLIK SINI

Akhirnya, pengasas kumpulan Red Bean Army telah mengaku kewujudan Red Bean Army!

Seorang aktivis politik berkata Pakatan Rakyat perlu berhenti menafikan hubungan dengan kumpulan cybertrooper yang dipanggil Red Bean Army, dan harus bertanya kepada kumpulan itu untuk memohon maaf kerana posting fitnah.

SUAMI DURJANA, BELASAH ANAK DAN ISTERI MACAM DIRASUK SYAITAN...!!!

Hiasan
Gombak : Hanya kerana tidurnya terganggu selepas anak lelakinya berusia dua tahun menangis, seorang lelaki berusia 33 tahun bertindak memukul kanak-kanak itu di kediaman mereka di Bandar Tasik Puteri, Rawang, dekat sini, kelmarin.

DENDAM KESUMAT : KALAH DI KEDAH, PAS FITNAH KULIAH AGAMA DIHARAMKAN DI SRI MENTALOON....
Baru-baru ini PAS Kedah terutamanya para bloggernya mengatakan Kuliah Agama yang sering di adakan di Kediaman Rasmi Menteri Besar Kedah, Sri Mentaloon telah di haramkan oleh YAB Dato'Paduka Mukhriz Mahathir merupakan satu fitnah amat dasyat terhadap MB Kedah.

KEBIADAPAN MELISSA GOOI HINA YDP AGONG DIPERTAHANKAN MAJLIS PEGUAM


Ini bukti Majlis Peguam sudah menjadi perkakas pembangkang. Ini bukti Majlis Peguam tidak menjunjung perlembagaan persekutuan dan mempertahankan individu yang bersalah. 
Kalau macam ni lah caranya..... tidak mustahil, di masa-masa akan datang, institusi raja akan terus dilanyak dan dihenyak-henyak oleh puak-puak pembangkang haramjadah.....babi..!!!!

PUAK-PUAK PR MASIH MEROYAN PASAL UNDI POPULAR....!!!Undi popular menunjukkan PR memperolehi undi terbanyak?

Sistem pilihan raya sejak PRU yang pertama pada tahun 1959 kemenangan dikira berdasarkan sistem majoriti mudah serta berdasarkan kepada perwakilan mengikut kawasan.

'KHIDMAT KOCOK-KOCOK' MASIH AKTIF DI TAIPING..... PIHAK BERWAJIB TENGOK AJA KE..???

MAK nyah menunggu pelanggan di sekitar Taman Eliathamby.
Taiping  : Terkenal dengan jolokan ‘khidmat kocok-kocok’, sekumpulan pelacur pondan tempatan dikesan menjadikan kawasan perumahan awam di Taman Eliathamby di sini, sebagai markas untuk menjalankan aktiviti maksiat terutama pada waktu lewat malam.