Friday 21 March 2014

CHEF WAN PERSENDA KEHILANGAN #MH370....


KUALA LUMPUR : Chef selebriti, Datuk Chef Wan hari ini mempersenda insiden kehilangan pesawat MH370 menerusi akaun Instagramnya di @chefwan58.

BAPA NURUL IZZAH KANTOI MENIPU KENYATAAN 'LIVE' DI TV CNN... !!!!Lihat seterusnya step by step.......

ZAHARIE DAN FARIQ TERIMA UGUTAN SEBELUM #MH370 BERLEPAS ???


KUALA LUMPUR - Menurut sumber, skop siasatan itu akan diperluaskan termasuk menyiasat telefon bimbit, pesanan e-mel, laman sosial serta alat telekomunikasi lain dimiliki dua juruterbang pesawat MH370 yang memungkinkan mereka diugut sebelum menerbangkan pesawat itu.

IBU MUDA WARGA MALAYSIA TINGGAL DI NEPAL DIPAKSA MAKAN DAGING BABI OLEH MERTUA MERAYU KEMBALI KE TANAHAIR


Seorang ibu muda pasti tidak terfikir apabila tindakannya melarikan diri ke Nepal mengikut suaminya akan menyebabkan hidupnya menderita sepanjang empat tahun di sana dan ketika kini dia mahu pulang ke Malaysia.

(FOTO) KEJAM : AHLI PERNIAGAAN DIBUNUH, MAYAT DISIMEN DALAM TONG UNTUK HILANGKAN BUKTI


Mayat seorang ahli perniagaan ditemui dalam sebuah tong plastik yang telah disimen di tepi jalan dekat Bukit Pelanduk, Lukut, Port Dickson di sini, petang kelmarin.

HARON DIN HARGAI USAHA KERAJAAN CARI #MH370, BELASAH MAHFUZ DAN ANWAR IBRAHIM !!!


Timbalan Mursyidul Am PAS Datuk Dr Haron Din mempertahankan kerajaan dan Penerbangan Malaysia (MAS) dengan menegaskan bahawa mereka melakukan yang terbaik dalam usaha mengesan pesawat MH370.Kenyataan Haron itu dibuat susulan kritikan melulu oleh Naib Presiden PAS Mahfuz Omar dan Ketua Pembangkang Datuk Seri Anwar Ibrahim terhadap kerajaan dalam menangani tragedi yang berlarutan sejak 11 hari lalu. 

BUKAN KESILAPAN TEKNIKAL JIKA OBJEK ADALAH #MH370


Pakar keselamatan Australia percaya jika dua objek yang dikenalpasti dalam satelit ditemui sah milik MH370, ia sama sekali menolak teori awal mengatakan ia berpunca daripada kesilapan teknikal.

BEKAS KETUA JURUTERBANG YAKIN OBJEK DIKESAN SATELIT DI SELATAN LAUTAN HINDI ADALAH SERPIHAN #MH370


Datuk Kaptern Nik Ahmad Huzlan bekas Ketua Juruterbang Serantau Malaysia Airlines, ketika di wawancara pemberita TV3 selepas penemuan objek yang dipercayai  #MH370, menyatakan keyakinan tentang objek yang ditemui satelit Australia adalah sebahagian rangka pesawat MH370.

#MH370 : CNN BODOH TAHAP VAVI, PUTAR BELIT FAKTA DAN LAPOR BERITA KUALA LUMPUR TERLETAK DI INDONESIA !!!


SEJAK dari awal insiden pesawat Malaysia Airlines (MAS) MH370 berlaku, agensi berita CNN kerap membuat laporan yang tidak tepat serta menuduh Malaysia dengan beberapa dakwaan yang mengarut dan melampau.

OBJEK DIKAITKAN #MH370 KEMUNGKINAN HANYUT SEHINGGA 400KM


PENCARIAN DIKATAKAN SANGAT SUKAR  KERANA LOKASI OBJEK BERADA  DI PENTAS NATURALIST  DI MANA ARUS  KUAT DAN DI KELILINGI LAUT SEDALAM 5,000 METER YANG BOLEH 'MENENGGELAMKAN' GUNUNG KINABALU.....

CUACA BURUK - TENTERA LAUT AUSTRALIA GAGAL KESAN OBJEK DIKAITKAN #MH370 DI SELATAN LAUTAN HINDI

Info Grafik

KUALA LUMPUR : Cuaca buruk menyebabkan Tentera Udara Diraja Australia (RAAF) berdepan masalah mengesan objek yang dicerap satelit di selatan Lautan Hindi, yang boleh dikaitkan dengan pesawat Malaysia yang hilang, demikian menurut Lembaga Keselamatan Maritim Australia (AMSA). 

6 'MAT SALEH' AMBIL GAMBAR DAN NOMBOR SETIAP PESAWAT DIHALAU DARI ANJUNG TINJAU KLIA

user posted image

Selepas kehadiran dua warga asing yang melakukan aktiviti mengambil gambar dan nombor setiap pesawat di Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (KLIA) Selasa lalu enam lagi individu dikesan turut melakukan aktiviti sama semalam.

(VIDEO) : RAJA BOMOH 'TAMPOR BUAYA MATI' MENGAKU SOKONG ANWAR IBRAHIM.... !!!!!!!Portal SuaraTV mendedahkan bahawa Raja Bomoh, Datuk Mahaguru Ibrahim Mat Zin mengaku yang beliau adalah individu yang bertanggungjawab melakukan ‘upacara’ ketika kes liwat melibatkan Ketua Pembangkang, Anwar Ibrahim pada tahun 1998.

Raja Bomoh itu dipercayai mempunyai kaitan dengan Anwar apabila khidmatnya digunakan untuk ‘memagar’ kawasan mahkamah daripada ‘anasir luar’ ketika perbicaraan kes liwat dijalankan.