Saturday 9 February 2013

ISTERI ADUN LADANG MENJAWAB....???


Isu YB PAS merampas isteri pengikutnya semakin hangat apabila telah mendapat jawapan balas daripada  isteri YB Pas berkenaan di ruang komen portal Terengganu Today yang mana beliau menafikan cerita bekas suaminya iaitu Apandi. Mengikut bekas suaminya, Muslimah PAS berkenaan pergi mengurut YB Adun Pas Ladang beberapa kali, sila klik di sini dan sini
Berikut adalah jawapan balas muslimah PAS (Isteri YB PAS yang dituduh merampas bini orang)…

AHLI PARLIMEN 'NYAH' DIHALANG JADI TIMBALAN SPEAKER


WARSAW - Ahli-ahli Parlimen Poland semalam menghalang usaha seorang mak nyah, Anna Grodzka untuk menjadi timbalan speaker selepas pencalonannya mencetuskan perasaan tidak selesa dalam kalangan masyarakat Kristian Katolik di negara ini.

IBU KATA FAZURINA NIKAH TIDAK SAH....???


Ketika pelakon Trilogi Cinta, Siti Fazurina sedang bergembira meraikan majlis resepsi perkahwinannya pada Sabtu (hari ini), ibu kepada pelakon itu mendedahkan pernikahan anaknya lebih sebulan lalu adalah tidak sah di sisi agama Islam.

Zubaidah Abu Bakar, 61, secara eksklusif memaklumkan kepada mStar Online, pernikahan itu tidak sah kerana Fazurina, 30, telah memberi maklumat palsu kepada Pejabat Agama Islam, Bahagian Timur Laut, Pulau Pinang bagi mendapatkan kebenaran berkahwin.

APAKAH HOBI ANWAR YANG KHALAYAK TIDAK TAHU....???


ADUH!! Tergelak besar bila ada seorang sahabat yang pernah menjadi tali barut Parti Keadilan Nasional (nama PKR lama) dan agak aktif jugak dalam pergerakan Angkatan Muda Keadilan sebelum angkat kaki meninggalkan parti penuh bala itu......

Straight to the point. Anwar rupanya ada hobi pelik yang semua pengikut bawahannya tak tau dan mungkin tau tapi tak nak ambik tau. Meh sini aku bagi tau dulu 4 hobi antara banyak hobi Anwar Ibrahim ni.