Sunday 9 February 2014

KANAK-KANAK PEREMPUAN MATI LEMAS DI KOLAM RENANG RUMAH KHALID IBRAHIM KETIKA SAMBUTAN CNY


SHAH ALAM : Rumah terbuka Tahun Baru Cina di kediaman rasmi Menteri Besar Selangor bertukar tragis apabila kanak-kanak perempuan berusia tujuh tahun mati lemas di kolam renang di sana.

( FOTO ) - PENEMUAN 'PELIK' DARI KARPET ...


Karpet ini mungkin kelihatan biasa-biasa saja, tapi sebenarnya Polis German telah menemui heroin seberat 43 kilogram di dalam karpet ini.

( FOTO ) SUKIPT 2014 - UNIVERSITI MALAYA UNGGULI HOKI LELAKI


Pasukan hoki lelaki Universiti Malaya menjadi JOHAN dalam  Sukan Institusi Pengajian Tinggi ( SUKIPT2014.

NASI LEMAK LENGKAP AIR ASIA RM12 SINDIR MAS .....???

"Nasi Lemak Kami Lengkap"

30 Januari 2014 yang lalu, Chef Wan sekali lagi menarik perhatian orang ramai dengan aduannya mengenai makanan warisan negara iaitu Nasi Lemak Malaysia Airlines (MAS) yang dianggapnya tidak lengkap sekali gus digelar sebagai Nasi Lemak Telanjang. BACA DI SINI

PELABURAN TABUNG HAJI TERKELUAR DARI SENARAI PATUH SYARIAH ...???


Petang hari minggu dengan cuaca panas terik, aku lebih suka berada di meja kerjaku daripada berpeleseran tidak tentu hala tujuan di luar sana. Sambil menyemak hasil kerja sepanjang minggu, aku juga suka 'jalan-jalan' dari blog ke blog untuk mencari isu-isu terkini. Maka terjumpalah artikel di bawah ini...... Baca dulu sampai habis dan janganlah pulak nak cepat buat komen tahap cerdik pandai cendikiawan bangsawan !!!

PAS TAK BOLEH JADI MB SELANGOR KERANA......................


SEORANG rakan bertanya saya, dengan andaian DS Anwar Ibrahim kalah dalam PRK Kajang, masih perlukah Pas memberikan ruang kepada PKR untuk menjadi MB lagi?

KEPUTUSAN PENUH ANUGERAH MELETOP ERA 2014


MAAF TERLEWAT UPDATE ....

Malam kemuncak Anugerah Meletop kini berlangsung pada Sabtu 8 Februari 2014 bertempat di Stadium Putra Bukit Jalil. Sebanyak 14 kategori utama dipertandingkan pada malam Anugerah Meletop Era 2014. Siaran langsung turut disiarkan menerusi Astro Ria dan Astro Maya bermula pada pukul 9.30 malam. AME diacarakan oleh gandingan Dato’ AC Mizal bersama Neelofa dan Nabil Ahmad.

UQASHA KATA PUTUS, PEKIN KATA TAK PUTUSSAMA CANTIK SAMA PADAN ..... tetapi baru-baru ini hubungan mereka dikatakan telah retak....

Rasa macam masih baru lagi kisah mengenai sensasi keretakan hubungan cinta antara pelakon, Pekin Ibrahim dan Uqasha Senrose seperti mana pernah dilaporkan sebelum ini. Bagaimanapun, dek salah faham yang turut memalit nama Sharnaaz Ahmad, dalam kemelut itu, semuanya kembali seperti sedia kala.

HOTEL MADINAH TERBAKAR, 15 JEMAAH UMRAH MAUT

 Hotel di Madinah terbakar, 15 jemaah maut

Satu kebakaran Hotel Ishraq Al-Madina di Madinah semalam telah menyebabkan 15 jemaah maut dan mencederakan 130 yang lain.

( FOTO & VIDEO ) : PENAMPAKAN MISTERI DALAM GAMBAR RANCANGAN DISCOVERY CHANNELSUATU hari, seorang pakar kaji lautan bernama Jacques Yves Costeau telah melakukan kajian di dasar laut untuk rancangan terbitan Discovery Channel. Ia menyelam untuk merakamkan fenomena bawah laut di Cenota Angelita, Mexico.