Wednesday 14 August 2013

ALERT !!! 3 BERADIK HILANG DI IPOH..... MOHON SEBARKAN......


 Polis meminta kerjasama orang ramai untuk mengesan tiga beradik yang hilang semasa berada di rumah ibu mereka di Taman Meru 2B di sini, petang semalam.

NAZRI AZIZ LANTIK NEDIM JADI PEGAWAI KHAS.....!!!


Pada ketika Tun Dr. Mahathir mengeluarkan kenyataan melarang mana-mana ahli keluarganya mencari projek di seluruh Kedah walaupun hanya sekadar projek Kelas F, lain pula ceritanya bagi seorang menteri yang acapkali mempamerkan gelagat yang tidak bertaraf Menteri, sebaliknya lebih kepada seorang 'maharaja kecil' yang berbuat sekehendak hati.

ISU SURAU JADI TOKONG : ISTERI PENGURUS RESORT MEROYAN SUAMI DITANGKAP..!!!

alt


Sebastianphiu - Dua laporan polis oleh penduduk Kampung Sedili Besar berhubung salahguna surau di Tanjung Sutera Resort, akhirnya membolehkan polis menahan pengurus resort berkenaan. Namun yang paling menyakitkan hati ialah apabila isteri kepada pengurus resort tersebut, mengeluarkan kata-kata yang cukup menghina.

PANIK, TANGKI GAS AMMONIA KILANG AIS KIUB BOCOR


Pekerja di sebuah kilang di Jelutong Pulau Pinang mengalami detik cemas apabila paip tangki gas ammonia, kilang memproses ais kiub itu bocor.

( FOTO ) : TANGAN HANCUR BOM BELERANG BUNGA API MELETUP

Keghairahan seorang lelaki untuk menghasilkan mercun dengan menyumbat belerang daripada pelbagai jenis mercun ke dalam batang besi payung hampir menyebabkan tangan kirinya kudung apabila bahan ‘uji kajinya’ itu meletup ketika berada dalam genggamannya.

POLIS KEPUNG 2 LELAKI BERKERETA MEWAH DI PLAZA TOL

Hiasan
Alor Gajah : Bagaikan adegan filem aksi apabila tiga kereta peronda polis (MPV) mengepung dua lelaki yang berada di dalam sebuah kereta mewah dan diarah meniarap atas jalan di Plaza Tol Ayer Keroh, dekat sini, awal pagi semalam.

LELAKI BELASAH ISTERI DALAM LIF DIBURU POLISGEORGETOWN : Polis sedang mengesan seorang penjawat awam yang dilihat melalui rakaman CCTV membelasah isterinya di dalam sebuah lif hospital swasta di Bukit Mertajam dekat sini, Isnin lalu.

MELAYU DI 'ANJINGKAN' OLEH ROBERT 'BABI KEPARAT' LOFT....

IMG-20130813-WA001

“SIAPA Robert Loft nak menghina kaum Melayu?”

AWAS !!! KHALID 'SYIAH' ISMATH BAKAL SEBARKAN SYIAH DI USM, PENANG.....!!!


Dikhabarkan, mahasewel yang telah ditendang UiTM telah ditawarkan oleh USM Penang untuk mengikuti pengajian Sains Politik. 


Alangkah ruginya apabila USM memberikan peluang pada Khalid Ismath yang dilabel sebagai pelajar gagal dari segi moral diterima masuk ke USM. Baca seterusnya..... DI SINI