Friday 26 October 2012

[FOTO] ANTARA PERLAKUAN PELIK MANUSIA DI SELURUH DUNIA


AWAS !!! GROUP MURTAD TERBUKA DI FACEBOOK, SKMM MOHON SIASAT..!!!Dalam pada kita mahu menyambut Aidil Adha, Keris terima emel daripada rakan FB tentang group ini. Group Murtads In Malaysia & Singapore. Ini bukan satu bahan jenaka atau lawak. Ini bukan benda main-main.

LAGI FACEBOOK HINA RASULULLAH S.A.W.....

KUANTAN : Seorang lelaki berusia 20-an bertindak melampaui batas apabila mengeluarkan beberapa kenyataan berbaur penghinaan terhadap Islam dan Nabi Muhammad dalam status facebook miliknya sehingga mencetuskan kemarahan banyak pihak.

Berikut adalah akaun facebook milik Ajaxi Gunn Gotto (Tuan Muda Kudus) 

https://www.facebook.com/ajaxi.gotto?fref=tsANAK PEREMPUAN SIAPA NI, JADI BINTANG FILEM PORNO YANG PECAHKAN GUINNNES BOOK OF WORLD RECORD MILIKNYA SENDIRI...???!!!

Dia memulakan kariernya itu sebaik sahaja menamatkan persekolahannya.  Keinginannya untuk 'tidur bertilamkan duit' membuatkannya berfikir bahawa dia tidak mungkin menjadi kaya jika hanya bekerja di pejabat!

AWAS !!! PEMILIHAN CALON PRU 13 BUKAN MENERUSI EJEN....!!!


KOTA KINABALU  - Ahli politik yang ghairah untuk menjadi calon dalam Pilihan Raya Umum ke-13 (PRU-13) diingatkan berwaspada dengan kegiatan satu sindiket penipuan menggunakan nama Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak.


[FOTO] RESTORAN YANG PELIK.....

MURID SAMSENG DIBURU POLIS UGUT POTONG TELINGA GURU..!!!

DICARI...Manoharan (tengah) menunjukkan gambar enam suspek termasuk tiga beradik yang dicari untuk membantu siasatan polis.

6 suspek termasuk 2 beradik yang sangat dikehendaki polis untuk membantu siasatan.... kalau betul samseng dan anak jantan... sila serah diri pada polis!!!

KUALA TERENGGANU  : Tiga beradik layak digelar samseng kini diburu polis selepas mencederakan seorang guru akibat tidak berpuas hati mangsa menampar anak seorang daripada mereka di Masjid Kayu Ulul Albab, Seberang Jertih, Besut. 

Mereka mempunyai maklumat boleh menghubungi Ibu Pejabat Polis Daerah Besut di talian 09-6956222 atau Ibu Pejabat Polis Kontinjen Terengganu, 09-6246222.

BERITA LANJUT.... LIHAT myMetro di sini

SALAM ADIL ADHA 1433 H DARI BICARA PERJUANGAN


DENGAN RASA RENDAH HATI....

BICARA PERJUANGAN INGIN MENGUCAPKAN SELAMAT MENYAMBUT AIDIL ADHA KEPADA PEMBACA-PEMBACA SETIA YANG TIDAK PERNAH JEMU SINGGAH DI LAMAN INI.... DIPOHONKAN KEMAAFAN ZAHIR DAN BATIN SEANDAINYA SELAMA INI ADA SESUATU YANG KURANG DISENANGI DI SINI, ADA SESUATU YANG SANGAT MENYAKITKAN HATI DAN ADA SESUATU YANG MENYEBABKAN DENDAM ITU TIDAK PERNAH PADAM....... perjuangan ini perlu diteruskan demi AGAMAKU, BANGSAKU dan TANAHAIRKU! MARILAH BERSAMA-SAMAKU!