Sunday 22 December 2013

GEMPAR !!! LETUPAN BOM SASAR BALAI POLIS DI SELATAN THAILAND

1475857_727356773943503_1826233017_n

Padang Besar :  Dua letupan bom telah berlaku di hadapan balai polis Padang Besar dan Sadao (berhadapan dengan kompleks imigresen Padang Besar), Thailand.

LETUPAN DI DANOK - DUA RAKYAT MALAYSIA CEDERA


Seramai 24 orang termasuk dua rakyat Malaysia cedera dalam letupan bom berasingan menggunakan alat kawalan jauh di tiga lokasi di Wilayah Songkhla termasuk Pekan Danok berhampiran Bukit Kayu Hitam, Malaysia.

TANAM SELUAR DALAM SUAMI DI KUBUR KERANA CEMBURU


“Saya bertaubat! Saya akui ini memang salah saya. Saya melakukan dosa besar terhadap suami sendiri. Saya insaf dan berjanji tidak akan mengulangi lagi perbuatan itu lagi. Saya harap Ikram dapat memaafkan serta terus menerima saya sebagai isterinya.

( VIDEO ) - KECOH PASAL PEMBACA BERITA TV3 TERSASUL

Laporan langsung berita mengenai pemilihan parti MCA semalam agak 'tercacat' apabila Wartawan TV3 tersasul sebut MCA jadi UMNO dan salah sebut PR jadi BN ..... 


Sebenarnya tak jadi hal pun, Pang Chin Fei cuma tersasul aja dan beliau dengan segera memperbetulkannya... tapi bagi puak-puak PR ianya sesuatu yang sangat menggembirakan!!! Terlompa-lompat mereka bersorak keriangan!!! 


MAS KAHWIN DI PAHANG NAIK BERGANDA-GANDA

Kadar mas kahwin di Pahang berjumlah RM22.50 yang diamalkan sejak hampir 100 tahun lepas, dicadang dinaikkan kepada RM150.
Pengerusi Jawatankuasa Dakwah Islamiah dan Tugas-tugas Khas Pahang, Syed Ibrahim Syed Ahmad berkata, kerajaan negeri menerusi Jabatan Agama Islam Dan Adat Resam Melayu sedang meneliti perkara itu.
Mas kahwin Pahang naik daripada RM22.50 kepada RM150

WAJAH WANITA WARGA TAIWAN YANG DICULIK DI PULAU POM POM DAN DISELAMATKAN.............

gh

Berikut ialah kronologi pembunuhan dan penculikan dua warga Taiwan di Pulau Pom Pom, Semporna, Sabah bulan lepas.

SENARAI PENUH PEMILIHAN MCA 2013


Datuk Seri Liow Tiong Lai diisytiharkan sebagai presiden MCA yang baharu manakala Datuk Dr Wee Ka Siong memenangi kerusi timbalan presiden pada pemilihan MCA 2013.