Monday 23 June 2014

RAMAI PELAJAR SEKOLAH MENENGAH DI PERLIS PENAGIH AIR KETUM ???

Hiasan

KANGAR - Kajian Jabatan Pendidikan Perlis mendapati sejumlah 20 peratus daripada pelajar tingkatan satu hingga enam di negeri ini terbabit meminum air ketum.

BILA KALAH...... PADERI LAWRENCE TUDUH MAHKAMAH PERSEKUTUAN BERTINDAK KEJAM DAN NAFI HAK GOLONGAN MINORITI ???!!!


Macam tu lah.. Bila kalah mula lah keluarkan tuduhan yang bukan-bukan. Dah macam orang hilang akal !  Terima aje lah kekalahn... bukankah itu keputusan yang dilakukan di  dalam mahkamah ???  Takkan itupun pun tak faham !

INILAH 'BALAK' TERKINI NABILA HUDA


Dah macam suami isteri aje aku tengok. Dikatakan itulah kekasih baru Nabila Huda... Siapa yang tak kenal janda 'gedik' anak Amy Search ni yang memang terkenal sebagai seorang aktres sensasi yang sering berpakaian tak cukup benang...

(FOTO) : SEKITAR KEPUTUSAN RASMI KES KALIMAH ALLAH DI MAHKAMAH PERSEKUTUAN PUTRAJAYA


Prosiding di Mahkamah Persekutuan mengenai permohonan Gereja Katolik dibenarkan merayu atau sebaliknya terhadap keputusan Mahkamah Rayuan melarang The Herald daripada menggunakan kalimah Allah, telahpun diketahui keputusannya.... dan ianya berpihak kepada kerajaan. Lihat gambar-gambar kesesakan orang ramai di sekitar mahkamah....

ISU KALIMAH ALLAH : SIAPA HAKIM MELAYU YANG SOKONG KRISTIAN ???KORUM hakim ....

Sudah jelas dan nyata..... Mahkamah Persekutuan hari ini MENOLAK permohonan gereja untuk merayu penggunaan kalimah Allah, bermakna keputusan Mahkamah Rayuan yg menghalang gereja gunakan kalimah Allah dlm penerbitan The Herald adalah kekal.
KORUM hakim adalah seramai 7 orang. Melayu 5 - 2 Kristian.
Keputusan adalah MENOLAK 4 - 3 MENYOKONG
Soalan : Hakim melayu manakah yang sokong Kristian..?

ISU KALIMAH ALLAH : MUKTAMAD MAHKAMAH PERSEKUTUAN TOLAK PERMOHONAN GEREJA

KORUM Hakim Mahkamah Persekutuan yang membacakan Penghakiman, sebentar tadi...
ALHAMDULILLAH.... isu selesai....
Dengan keputusan Mahkamah Persekutuan tolak permohonan gereja Katolik merayu keputusan Mahkamah Rayuan tolak guna perkataan Allah dalam The Herald. Maka, KEPUTUSAN Mahkamah Persekutuan tadi bermakna keputusan KDN larang The Herald guna perkataan Allah KEKAL.Gereja Katolik TAK BOLEH merayu lagi... MUKTAMAD.

AHLI PARLIMEN DAP KENA TUMBUK KETIKA SEDANG MINUM


BAHAU – Ahli Parlimen Rasah, Teoh Kok Seong sedang bersarapan di sebuah kedai makan dekat Taman Satelite, dekat sini, apabila diserang seorang lelaki, semalam.