Sunday 29 September 2013

( FOTO ) : JURUTERA BUMIPUTERA BINA MATAF KA'ABAH

hairul nizam

Anak kelahiran Melaka, Hairul Nizam Baharuddin menjadi tetamu istimewa Tabung Haji (TH) petang semalam. Rakyat Malaysia seharusnya berbangga dengan kejayaan anak muda ini yang telah mengharumkan nama negara di mata dunia kerana diberi sepenuh kepercayaan untuk membina mataf di Ka’abah.

ANGAN-ANGAN MAT JENIN KARPAL SINGH MAHU JADI PM SEBELUM MALAIKAT MAUT CABUT NYAWA...!!!


Pengerusi DAP Karpal Singh berkata belau berharap agar pemimpin parti tersebut, yang kini semakin tua, akan berpeluang untuk mentadbir kerajaan persekutuan.

BUKU 'MENGENAL HAKIKAT SYIAH' DILANCARKAN


DALAM usaha memberi kefahaman kepada masyarakat umum mengenai penyelewengan ajaran Syiah, Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (Jakim) dengan kerjasama Pejabat Mufti Wilayah Persekutuan melancarkan buku Mengenal Hakikat Syiah.

Buku hasil tulisan Mufti Wilayah Persekutuan, Datuk Wan Zahidi Wan Teh itu membincangkan dan memberi penjelasan hakikat sebenar fahaman Syiah serta rahsia di sebalik ajaran berkenaan yang perlu diketahui oleh umat Islam bagi mengelak kekeliruan.

(FOTO) BAYI 3 BULAN : PEMBEDAHAN BUANG KEPALA TAMBAHANKabul : Seorang bayi berusia tiga bulan yang dilahirkan dengan kepala tambahan kini semakin pulih selepas menjalani pembedahan yang mengancam nyawa untuk membuang kepala kedua itu.

DATO' TAJ GANGSTER...???


GANGSTER adalah gelaran yang diberikan oleh beberapa musuh yang tidak senang dengan kejayaan dan kewibawaan yang ada pada dirinya.

LELAKI 'GILA SEKS BERSIRI' DITAHAN POLIS


BATU GAJAH  : Polis menahan seorang lelaki 'gila seks bersiri' dipercayai terbabit dalam satu kes rogol, satu kes liwat dan dua cubaan merogol wanita berasingan antara 11 hingga 28 September lalu. 

GENGSTER 04 CERIA BERDEPAN HUKUMAN MATI

Tiga lelaki berdepan hukuman mati


AYER KEROH - Tiga lelaki disyaki ahli Geng 04 berdepan hukuman gantung sampai mati  ketika didakwa di Mahkamah Majistret, semalam atas tuduhan membunuh seorang lelaki dipercayai ahli Geng 08, Mei lalu.

KPDNKK 'NAIK MINYAK' ARAH SKMM BURU BLOGGER DAN FACEBOOKER SEBARKAN HARGA 'MINYAK NAIK....!!!SKMM telah diminta oleh KPDNKK untuk menyiasat dan menangkap serta mendakwa Blogger serta Facebooker yang telah bikin havoc satu dunia dengan berita kononnya Kerajaan Malaysia telah menaikkan harga petrol RON95 sebanyak RM0.10 menjadi RM2.20 dua hari sudah.

SIAPA BEKAS WARTAWAN THE SUN YANG JUGA AHLI MAJLIS MBPJ, PAKSA PEMBANTU RUMAH LAKUKAN SEKS ORAL SETIAP PAGI..!!!!


Seorang Pembantu Rumah Warga Kemboja telah membuat laporan polis terhadap majikannya berikutan dakwaan beliau dipaksa membuat oral seks oleh majikannya sendiri.

PUAK PAS DENGKI TUN M DAN MUKHRIZ SAMPAI KE USUS...!!!


Tak sangka Mc bahawa niat ikhlas Ayahanda Tun Dr Mahathir dan Dato Mukhriz memberi penghormatan dan ziarah terakhir kepada Allahyarham Ustaz Azizan menjadi isu besar pada puak Pas yang jumud lagi sempit ni.