Sunday 30 June 2013

USTAZ KAZIM BOLEH BERCERAMAH DI PENANG JIKA SEBUT UNDI DAP MASUK SYURGA...!!!


Rakyat Malaysia terutama beragama Islam Adalah dinasihatkan jangan Fitnah Kemuliaan Kerajaan Pulau Pinang kerana menghalang ceramah Ustaz Kazim di Pulau Pinang. Ustaz Kasim dihalang kerana dirinya tidak peka dan gagal memenuhi syarat sah penceramah terutama kepada DAP yang amat peka keatas kehendak umat islam terutama di Pulau Pinang. Buktinya PAS amat iktiraf kepekaan DAP terhadap umat islam.

ANWAR GILA KUASA, SERING BERKHAYAL MENJADI PERDANA MENTERI....!!!



Menurut bekas Timbalan Presiden PKR, Dr. Chandra Muzaffar berkata, Anwar Ibrahim sedang menghadapi situasi mental berikutan kegagalan Pakatan Pembangkang menerima mandat rakyat dalam PRU-13 lalu. Atau lebih tepat lagi Anwar gila kuasa dan khayal untuk menjadi Perdana Menteri.

BUKTI DAP BANTAH PROJEK JONKER WALK...


DULU DAP pembangkang dalam kerajaan Melaka..... sekarang pun masih tetap jadi pembangkang....
TETAPI.......
Dulu DAP bantah PROJEK Jonker Walk.....
Sekarang bantah juga..... tapi bantah ianya di tutup...!!!! Pulak dah!!!
Penjelasan Kerajaan Melaka mengenai  Jonker Walk ditutup....klik di sini

SPR SIASAT LEBIH 400 FAIL TAIB MAHMUD


SHAH ALAM : Kes yang mengaitkan Ketua Menteri Sarawak dan keluarganya yang tersebar luas di laman YouTube baru-baru ini, sedang diteliti secara dekat oleh Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM).

TAHNIAH !!! KELANTAN JUARA PIALA FA 2013 ... KAPTEN DINOBATKAN PEMAIN TERBAIK..

PEMAIN Kelantan meraikan kemenangan apabila bergelar juara Piala FA Malaysia sekaligus memepertahankan trofi yang di julang musim lalu selepas menewaskan pasukan Johor Darul Takzim (Johor DT) 1-0 pada aksi akhir di Stadium Nasional Bukit Jalil
PEMAIN Kelantan meraikan kemenangan apabila bergelar juara Piala FA Malaysia sekaligus memepertahankan trofi yang di julang musim lalu selepas menewaskan pasukan Johor Darul Takzim (Johor DT) 1-0 pada aksi akhir di Stadium Nasional Bukit Jalil
Pasukan Kelantan sekali lagi bergelar juara Piala FA Malaysia sekaligus memepertahankan trofi yang di julang musim lalu selepas menewaskan pasukan Johor Darul Takzim (Johor DT) 1-0 pada aksi akhir di Stadium Nasional Bukit Jalil, Sabtu.
Kemenangan tipis pasukan Kelantan itu hasil jaringan Mohd Nor Farhan pada minit ke-16 permainan.

( FOTO ) : PUNCA IPU TIDAK SIHAT DI MALAYSIA.....



Ini ialah gambar kebakaran hutan dan ladang kelapa sawit di Sumatera Indonesia. Inilah punca jerebu kronik yang melanda negara minggu lalu. Seperti di Malaysia beberapa bandar utama Sumatera juga dilanda jerebu dan solat hajat dilakukan bagi meminta hujan dari Allah. 

Lagi gambar.... DI SINI

10 INDIVIDU BERPROFIL TINGGI JADI SASARAN RED BEAN ARMY



Sebenarnya 10 nama yang disebut hanyalah segelintir mangsa-mangsa politik Red Bean Army (RBA). Sekiranya hendak disenaraikan kesemua mangsa-mangsa RBA, mungkin sebuah buku diperlukan untuk menghabiskannya. Penulis berharap rakyat Malaysia dapat bersatu padu menentang kekejaman, kezaliman, kejahatan dan keburukan RBA di alam maya demi perpaduan, keharmonian dan kestabilan negara.

PR DITIKAM DARI BELAKANG OLEH KAWAN SENDIRI...???

Pengerusi Parti Sosialis Malaysia (PSM) Dr Nasir Hashim mendakwa Pakatan Rakyat "menikam" parti itu daripada belakang pada pilihan raya umum lalu sekalipun berpandangan gabungan itu bukan musuh utama mereka. 


AZEEZ RAHIM DILANTIK CHAIRMAN TABUNG HAJI ...???



Dengar citernyer... Azeez Rahim telah dilantik sebagai Pengerusi Tabung Haji yang baru. Jika berita ini sahih, maka ini adalah satu berita yang sangat hebat dan menggembirakan.... Sebab .... difahamkan selama ini semua Chairman atau Pengerusi Tabung haji adalah orang pencen. Ini kira kali pertama orang muda dapat jadi Pengerusi. nampaknya memang benar la Najib nak buat transformasi dalam pentadbiran beliau.

Harus diingat Azeez menang dengan cemerlang di Baling! PRU 12 (2008) dia kalah lebih 7 ribu undi, TETAPI PRU 13 (2013) dia menang lebih 5 ribu undi, makanya dia sudah dapat lebih dari 13 ribu sokongan di Baling.  Tentunya anda masih ingat lagi  bagaimana bila nama Azeez disebut akan bertanding kat Baling ni dan satu agensi di bawah KBS mengatakan dia confirm kalah.

Akhirnya segala penat lelah dan kerja kuat Azeez membuahkan hasil dan beliau berjaya menang dengan bergaya di Parlimen yang sangat kuat pengaruh PAS adanya. TAHNIAH kepada Dato Azeez Rahim. Semoga dia membawa perubahan yang positif di TABUNG HAJI!