Monday 2 September 2013

NIK AZIZ HIDAP KANSER PROSTAT TAHAP 4...???

Apakah benar Mursyidul Am PAS, Tuan Guru Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat kini menderita sakit kanser prostat pada tahap ke-4?
Itu adalah maklumat yang disampaikan kepada portal ini oleh sumber yang rapat kepada parti PAS.

SAHIH.....RON 95 DAN DIESEL NAIK 20 SEN BERMULA TENGAH MALAM INI....UTUSAN ONLINE MENIPU...???

Post image for HARGA MINYAK RON95 DAN DIESEL NAIK RM0.20

Harga minyak petrol RON95 dan diesel akan dinaikkan sebanyak 20 sen seliter berkuatkuasa selepas tengah malam ini.

Pengumuman yang dibuat oleh Perdana Menteri Datuk Seri Mohd Najib Tun Razak itu merupakan sebahagian daripada proses merasionalisasi subsidi.

BAPA MERTUA DURJANA SEDAP RATAH MENANTU..... !!! BANGANGNYA MENANTU...!!!

Seorang lelaki warga emas berusia 70 tahun menggunakan kaedah pelik untuk merawat menantunya yang menghidap penyakit misteri sebelum memperdaya wanita berkenaan melakukan hubungan seks dengan alasan berubat.

Bagaimanapun, kaedah rawatan berkenaan hanya helah bapa mentua durjana itu untuk menjadikan menantunya berusia 24 tahun sebagai pemuas nafsu serakah selama lapan bulan sebelum perbuatan terkutuknya terbongkar selepas mangsa membuat laporan polis, 29 Ogos lalu.


Hiasan

A.SAMAD SAID : SASTERAWAN NEGARA YANG NYANYUK.....!!!!


SEORANG LELAKI INDIA MERAMPAS BENDERA SANG SAKA DALAM KEADAAN MARAH DARIPADA ORANG YANG MENGIBARKAN BENDERA ITU SAMBIL MENUNJUK KE ARAH JALUR GEMILANG DAN MENYATAKAN BAHAWA JALUR GEMILANG ADALAH BENDERA MALAYSIA!!! SIAPAKAH DIA..? SEJARAWAN? SASTERAWAN? AHLI POLITIK? 

PESARA TUDM YANG DITEMBAK MATI ADALAH KETUA GENGSTER 36

tembak rishah

IPOH : Polis Perak mengesahkan bekas anggota Tentera Udara Diraja Malaysia (TUDM) yang maut ditembak di hadapan sebuah restoran di Taman Rishah, Silibin, di sini pagi semalam adalah ketua kumpulan kongsi gelap 36 di Batu Gajah.

( FOTO ) : PLAT KERETA TERMAHAL DI DUNIA BERNILAI RM 30.9 JUTA....???

London – Seorang ahli perniagaan menolak tawaran lebih £6 juta (RM30.9 juta) untuk nombor plat pendaftaran F1 yang mungkin membolehkannya membeli 600 kereta Ford Fiestas.

ABBY-FARHAN BERSANDING DIAM-DIAM....???


Kami di’fahamkan majlis yang berlangsung pada petang Ahad, 1 September 2013 ini bukanlah resepsi penuh perkahwinan Abby Abadi & Farhan — ianya lebih kepada hybrid rumah terbuka Aidilfitri & meraikan pengantin baru ini.

JULFEKAR 'LUNYAIKAN' FARAWAHIDA....???

julfekar

Kalau anda tidak tahu, sebelum ini Farawahida pernah membuat laporan polis apabila Julfekar mengugut untuk menyebarkan gambar dan video lucah miliknya. Namun itu semua kisah lama.Farawahida pun dah nak kahwin dah tak lama lagi. Peliknya ada status Facebook yang dikemaskini oleh Julfekar yang seolah-olah menyindir Farawahida.

SEJARAH DAN MISTERI CHU CHI TUNNEL


Chu Chi Tunnel ini me­ngalami proses sejarah yang panjang. Sistem pertahanan yang unik di dunia ini dibina selama 30 tahun.

DBKL TIDAK ROBOHKAN KUIL....


SEBENARNYA......Dewan Bandaraya Kuala Lumpur (DBKL) tidak merobohkan kuil di Jalan P. Ramlee di sini sebaliknya mereka cuba mengalihkan beberapa patung di dalam kuil itu ke kawasan sementara bagi membolehkan kerja membaik pulih jalan di kawasan kuil itu dilakukan.

FAKTA UNDI CINA PRU 13......KADUK DAH NAIK JUNJUNG..!!!


DATA di atas adalah benar.
Itulah pola pengundian di seluruh negara bagi 3 kaum utama di Malasyia...
Paparan tersebut nampak dengan jelas... cina memang tolak BN...!!!