Tuesday 25 December 2012

JAHANAM ISLAM DIKERJAKAN PAS...!!!


Masih ingatkah kita bila Nik Aziz pernah tunduk kepada permintaan DAP yang meminta penggunaan Kalimah Allah bagi penganut Kristian?

BEGITULAH CARA NIK AJIS SESATKAN UMMAH DEMI KETAKSUBANNYA NAK BERPOLITIK. JIKA  NAMA ALLAH PUN SANGGUP DI JUALNYA..DEMI DAP...APALAH LAGI YANG TINGGAL DALAM PAS YANG KATANYA 'ISLAM'...!!!

Apa bakal jadi kepada negara jika satu persatu hak Islam & Bangsa Melayu dicabuli? PAS pula dilihat tidak mempunyai prinsip & seringkali tunduk apabila berhadapan DAP.!

18SX : GAMBAR PANAS 2 MODEL PROFESIONAL MALAYSIA


18SX: Gambar Berani Dedah Tubuh Sofea Putih Dan Ali Akhbar Tersebar

Tetiba dunia blog Malaysia dikejutkan dengan satu perkara yang tidak sepatutnya berlaku. Banyak blog bercerita kisah gambar separuh bogel, hampir bogel model bernama Sofea Putih dan Ali Akhbar. Dua-dua dikhabarkan merupakan model profesional di Malaysia.

Sofea Putih merupakan bekas pelajar SBP di Pahang dan didakwa merupakan bekas pelajar IPT di Selangor. Model yang berani posing maut ini dilahirkan di Pahang pada 19 Mei 1994. Info ini HH dapatkan merusi Facebook yang mungkin boleh disalah faktakan.

Facebook Sofea Putih menggunakan nama lain, yang HH tak mahu dedahkan di sini (bukan makan sorang :P ). Malah header Facebook Sofea Putih pun dah giler mengancam dengan foto yang membuatkan ramai lelaki terbeliak mata!

UMNO TIADA KOMPLOT DALAM TRAJEDI 13 MEI...!!!


Setiausaha Agung UMNO, Datuk Seri Tengku Adnan Tengku Mansor merasa kesal dan amat terkilan dengan artikel yang disiarkan dalam Edge Financial Daily versi tempatan berkaitan tragedi 13 Mei 1969 yang membuat tuduhan bahawa kononnya tragedi tersebut adalah hasil daripada perancangan UMNO.
Menerusi artikel yang bertarikh 17 Disember 2012, didakwa tragedi 13 Mei 1969 adalah perancangan sekumpulan pemimpin-pemimpin UMNO yang mahukan Presiden parti ketika itu, Tunku Abdul Rahman Putra Al-Haj yang juga Perdana Menteri Malaysia ditumbangkan.
“Perkara tersebut adalah tidak benar kerana fakta yang jelas tidak pernah dirahsiakan berkaitan punca utama berlakunya kekacauan pada tarikh tersebut malah ia menjadi iktibar kepada masyarakat yang terdiri dari pelbagai bangsa,” tegasnya kepada UMNO-Online.

WAHAI ULAMA POLITIK.............


4 GOLONGAN MANUSIA

1. Mereka yang tidak ada lidah dan tidak ada hati.
Mereka ini ialah orang-orang yang bertaraf biasa, berotak tumpul dan berjiwa kerdil yang tidak mengenang Allah dan tidak ada kebaikan pada mereka. Mereka ini ibarat melukut yang ringan, kecuali mereka dilimpahi dengan kasih sayang Allah dan membimbing hati mereka supaya beriman serta menggerakkan angota-anggota mereka supaya patuh kepada Allah.Berhati-hatilah supaya kamu jangan termasuk dalam golongan mereka. Janganlah kamu layan mereka dan janganlah kamu bergaul dengan mereka. Merekalah orang-orang yang dimurkai Allah dan penghuni neraka. Kita minta dilindungi Allah dari pengaruh mereka. Sebaliknya kamu hendaklah cuba menjadikan diri kamu sebagai orang yang dilengkapi dengan Ilmu Ketuhanan, Guru kepada yang baik, Pembimbing kepada agama Allah, Penyampai dan pengajak kepada manusia kepada jalan Allah. Berjaga-jagalah jika kamu hendak mempengaruhi mereka supaya mereka patuh kepada Allah dan beri amaran kepada mereka terhadap apa-apa yang memusuhi Allah. Jika kamu berjuang di jalan Allah untuk mengajak mereka menuju Allah, maka kamu akan jadi pejuang dan pahlawan di jalan Allah dan akan diberi ganjaran seperti yang diberi kepada Nabi-nabi dan Rasul.Nabi Muhammad SAW pernah bersabda kepada Sayyidina Ali;
“Jika Allah membimbing seseorang melalui bimbingan kamu kepadaNya, maka itu terlebih baik kepada kamu dari apa-apa sahaja di mana matahari terbit”.

TAHUKAN ANDA APAKAH ERTI 'B' PADA SEBATANG PENSIL....???


Gambar diatas memperlihatkan beberapa pensil. Perhatikan kodnya, 4B, 6B, 2B, HB, H, B dan seterusnya yang terdapat pada lingkaran merah tersebut. Apakah Anda mengetahui arti dari kod-kod tersebut? Mungkin hanya beberapa saja yang tahu jika kod itu merupakan nilai tanda tahap kehitaman pensil. Huruf B melambangkan kehitaman pensil. Semakin besar angka di depan huruf B, makin tinggi pula tahap kehitaman pensilnya. Namun, tidak ramai yang mengetahui huruf-huruf itu.

Unsur utama pensil adalah percampuran grafit dan tanah liat dimana dengan ragam rasio antara keduanya akan menghasilkan hasil yang berbeza.

Apabila tanah liat dikurangkan maka grafit akan mendominasi volume yang ada sehingga hasilnya akan semakin hitam, begitupun apabila tanah liatnya terlalu banyak maka hasilnya akan memudar (tidak terlalu hitam) akan tetapi objeknya lebih keras.

CELAKA..!!! MAK CIK HAJJAH SITT AL-WUZARA - GADIS SYAITAN-NIRROJIM..!!!

Gadis Sesat Mak Cik Hajjah Sitt Al-Wuzara Muncul Semula!

Suatu ketika dahulu, negara kita gempar dengan kisah mengenai seorang wanita beragama Islam secara terang-terangan telah menghina agama Islam termasuk Allah S.W.T dan utusan Allah, Nabi Muhammad S.A.W.

Namanya adalah Mak Cik Hajjah Sitt Al-Wuzara.

Kisahnya yang gemar memaki hamun agama Islam di laman sosial Facebook dan di Twitternya mendapat perhatian meluas selepas didedahkan di stesen berita tempatan.
Gadis gila ini asalnya dikatakan beragama Islam.

Malah, ada juga beberapa kumpulan termasuklah Facebook Pendedahan Eksklusif-Siapa Sebenarnya Sitt Al Wuzara yang telah melakukan penyiasatan terhadap individu tersebut dan mendapati wanita itu adalah orang Malaysia dan nama asalnya adalah Adlin Abd Jalil.

4-WD JELAJAH OREN PUAK PR REMPUH PENDUDUK FELDA....???!!!


Dalam Malaysiakini telah ditulis mengenai cerita konvoi jelajah Oren telah 'diserang' orang2 Felda yang melakukan sekatan bagi menghalang puak2 penabur fitnah ini masuk ke kawasan mereka. Menurut Malaysiakini kejadian berlaku lebih kurang jam 10 pagi di Jalan Dangi-Jelai yang hanya beberapa meter sahaja dari simpang utama ke Felda Bukit Rokan Utara. 

RANKING PERSEPSI NEGARA KORUP DI DUNIA


Tidak memeranjatkan rasanya apabila Korea Utara ditabalkan sebagai negara paling korup di dunia, menurut ranking tahunan persepsi rasuah yang dikeluarkan Transparency International baru-baru ini.

Pertubuhan tersebut menilai 176 buah negara dengan memberi markah dari 0 (paling korup) hingga 100 (paling bersih). Antara yang dapat dikenalpasti melalui kajian tersebut:

Korea Utara, Afghanistan dan Somalia berkongsi mata sebanyak hanya 8 markah, menjadikan mereka sama-sama mendapat tempat terakhir

Denmark, Finland dan New Zealand merupakan negara paling bersih dengan berkongsi mata untuk kedudukan teratas.

CERAMAH PR HAMPIR DENGAN RUMAH YB HAMIDAH - PENDUDUK BUAT LAPORAN POLIS
Satu laporan polis telah dibuat oleh penduduk kampung Seri Indah terhadap penganjur ceramah dan demonstrasi yang akan dibuat berdekatan dengan rumah YB Dato Hamidah Osman. Matlamat mereka adalah untuk membalas dendam terhadap YB Dato Hamidah Osman di atas pendedahan yang dibuat.

Laporan polis ini membolehkan pihak polis menyiasat samada ceramah dan demonstrasi yang bakal diadakan berdekatan dengan rumah YB Dato Hamidah ada kaitan dengan pendedahan dalam sidang Dun Perak baru-baru ini iaitu mengenai pemilikan tanah sebanyak 10,526 ekar oleh pemimpin cina DAP Perak.

Difahamkan Ketua Pas cawangan Kampung Sungai Rokam Haji Ali bin Hussain merupakan penggerak utama ceramah ini dan akan menjemput bekas AJK Umno bahagian Gopeng yang telah dipecat kerana menyalahgunakan­ wang parti dan kedudukannya iaitu Nazri Nordin atau cikgu Nazri.