Monday 19 January 2015

BLOGGER TERKENAL PKR, MILOSUAM DIHUKUM PENJARA 2 TAHUN


SEORANG blogger terkenal pro-PKR, hari ini disabitkan bersalah di bawah Seksyen 505, Kanun Keseksaan di Mahkamah Kota Kinabalu, Sabah.

BAPA TANAM ANAK PEREMPUAN HIDUP-HIDUP

Tripura_girl_buried_alive

TERGAMAKNYA..... bukankah anak perempuan itu anak kandungnya, darah dagingnya sendiri..??

Hanya kerana tidak mahukan anak perempuan, bapa bertindak tanam anak perempuannya hidup-hidup. Seorang lelaki, dituduh cuba untuk menguburkan anak perempuannya, yang berusia 10 tahun hidup-hidup atas alasan yang tidak munasabah, di Tripura, India.

(VIDEO) : ADIK BERADIK GADUH DI KAUNTER KFC

KFC

Kuala Lumpur – Rakaman video pergaduhan dua pekerja Kentucky Fried Chicken (KFC) menjadi viral di laman sosial.

'TOLONG JANGAN MENANGIS DEPAN JENAZAH AKU KERANA TIME TU AKU DAH TAK BERDAYA LAGI NK LAPKAN AIRMATA....."


BALIK PULAU : “Kalau aku kemalangan dan cedera parah, aku teringin sangat untuk lihat bagaimana reaksi orang yang aku sayang, di saat aku penuh berlumuran darah. Nak tahu siapa teringin lihat senyuman dan gelak ketawa aku.

MUAK DENGAN IKLAN QU PUTEH, CHEF WAN TUTUP TV !!!Kami rasa kami boleh faham perasaan Chef Wan yang meluahkan rasa jelak dengan kaedah iklan yang digunakan oleh jenama kecantikan Qu Puteh di pentas Anugerah Juara Lagu ke 29 (AJL 29) yang berlangsung malam tadi. Naik muak juga mendengar.

TAHNIAH CALIPH BUSKERS.... PERTAMA KALI BERAKSI DI PENTAS AJL... MENANG PERSEMBAHAN TERBAIK PILIHAN PENONTON !!!


SUPERDUPER Power!!! Kejutan yang sangat menjadi yang dilakukan oleh Edry KRU apabila membawa kumpulan Caliph Buskers ke atas pentas AJL29 untuk menyanyikan lagu Romancinta bersama Mojo.