Thursday 10 July 2014

(FOTO) : TUN HASMAH ANGGUN BERHIJAB


Sejuk mata memandang gambar Tun Hasmah bertudung. Mungkinkah ini hadiah harijadi buat suaminya Tun Dr. Mahathir hari ini? Siapa tahu? 

Gambar yang tersebar di laman sosial itu menarik minat orang ramai untuk berkongsikan pandangan mereka mengenai beliau. Rata-ratanya memuji kecomelannya berhijab. Tidak kurang juga yang kagum dengan sifat keibuan beliau yang nampak di wajahnya.

MASYA ALLAH......RAKYAT GAZA BERMANDI DARAH KETIKA SEDANG BERSAHUR


Dunia dikejutkan dengan serangan terbaru dari Israel ke atas Bandar Gazza di saat dunia sedang leka dengan Pesta Bola Sepak Piala Dunia 2014 perlawanan antara German dan Brazil. Menurut sumber, serangan berlaku ketika umat Islam Gaza sedang lakukan ibadat sahur. 

AZWAN ALI DEDAH ASTRO SANGGUP BAYAR RIBUAN RINGGIT AGAR DIRINYA 'BUAT DAN TAMBAH DOSA' !!!


Asal sebut saja nama beliau, pasti ramai yang rasa meluat dan menyampah mendengarnya. Manakan tidak, semua orang tahu yang selebriti bernama Azwan Ali. terkenal dengan jolokan mulut laser, lancang dan tak habis-habis bikin kontroversi. Tak kurang juga dilabel sebagai suka mencari publisiti... murahan.

MODEL WARGA ESTONIA KEKASIH KERABAT DIRAJA DITEMUI MATI DIBUNUH DI PULAU RAWA


JOHOR BAHRU : Seorang model warga Estonia yang dikatakan mempunyai kaitan dengan seorang kerabat diraja ditemui dibunuh di Pulau Rawa membangkitkan banyak persoalan.

Model sambilan, Regina Soosalu pada awalnya dikatakan mati lemas apabila mayatnya ditemui di pantai pulau itu pada 1 Julai lalu, pada hari dia tiba di pulau berkenaan.

NING BAIZURA KEHILANGAN TOYOTA VELLFIRE MILIKNYA


Jika sebelum ini, kenderaan Awie dan wawa Zainal hilang, terkini kereta MPV milik Ning Baizura berharga kira-kira RM300,000 pula hilang di curi. 

KISAH LELAKI KRISTIAN BENCI ISLAM DAN BERNIAT MAHU MURTADKAN BAKAL ISTERI AKHIRNYA PELUK ISLAM


GEORGETOWN - Bercinta dengan wanita Islam membuatkan lelaki yang pernah bergelar seorang pendakwah agama cuba memurtadkan teman wanitanya itu pada awalnya.

(FOTO) - PERDANA MENTERI TURUN PADANG 'FACE TO FACE' DENGAN GELANDANGAN DAN PENGUSAHA 'SOUP KITCHEN'


Perdana Menteri semalam turun padang sendiri untuk meninjau permasalahan gelandangan dan orang miskin serta pengusaha 'soup kitchen' yang hampir seminggu menjadi isu panas di dalam negara. Langkah Perdana Menteri ini mendapat kritikan daripada beberapa pihak termasuk penyokong Kerajaan di laman media sosial kononnya kenapa baru sekarang hendak turun dan sebagainya. Tidak kurang ramai yang menyokong langkah Perdana Menteri ini.

WANITA NEW ZEALAND DAKWA MANGSA SERANGAN SEKSUAL DIPLOMAT MALAYSIA TAMPILKAN DIRI...


Wanita warga New Zealand yang dikatakan mangsa kes serangan seksual melibatkan seorang diplomat Malaysia mendedahkan dirinya kepada umum dan meluahkan kekecewaan terhadap cara kerajaan New Zealand menangani kes tersebut.

DERA ANAK DI SWEDEN : AYAH PULANG AWAL, IBU TUNGGU 3 BULAN LAGI.....


HADIAH RAMADHAN
 
SWEDEN : Warga Malaysia yang dipenjarakan di Sweeden atas kesalahan mendera empat anak mereka pada Disember lalu, bakal dibebaskan di penjara hari ini, lapor akhbar Utusan Malaysia.