Sunday 20 July 2014

TRAGEDI #MH17 : PENDUDUK BERHAMPIRAN LOKASI KEJADIAN KONGSI PENGALAMAN NGERI...


Begitu banyak kapal terbang dari pelbagai syarikat penerbangan di udara Ukraine, malangnya, MH17 jadi sasaran pengganas dan pemberontak di Ukraine. Itulah ketentuan takdir yang tidak mampu untuk kita mengubahnya.

MEMALUKAN....GOYANG GERUDI INUL DI FESTIVAL BAZAAR RAMADHAN !!!


Biadap, memalukan & tidak hormat kesucian bulan Ramadhan! itulah yang berlaku dalam Festival Bazaar Ramadhan yang bertempat di Pusat Pemborong GM Klang, Selangor.

Satu video tersebar di Facebook menunjukkan pengunjung Festival Bazaar Ramadhan dijamu dengan nyanyian dan gelekan penyanyi Dangdut yang mencolok mata di atas pentas.

ANWAR SAHKAN PENYINGKIRAN KHALID IBRAHIM

calon mb

Ketua Umum PKR, Datuk Seri Anwar Ibrahim pada lewat petang Sabtu mengesahkan bahawa pemimpin parti itu bersetuju dengan satu “peralihan kuasa yang lancar” bagi jawatan Menteri Besar Selangor bagi menggantikan Tan Sri Abdul Khalid Ibrahim.

TRAGEDI #MH17 : SIAPA KETUA PASUKAN SIASATAN KHAS MALAYSIA DI KIEV ???


KIEV: Pasukan siasatan khas Malaysia mengenai tragedi yang menimpa pesawat Malaysia Airlines (MAS) Penerbangan MH17, tiba di Lapangan Terbang Antarabangsa Kiev di sini pada jam 4 pagi tadi (waktu Kiev). 

( FOTO) TRAGEDI #MH17... SENARAI RASMI NAMA CABIN-CREW


Di atas adalah senarai penuh nama cabin-crew pesawat Penerbangan Malaysia (MAS) MH17 pada hari kejadian  di tembak jatuh oleh puak dipercayai pemberontak pro-Russia dan terhempas di sempadan Ukraine-Russia  mengorbankan kesemua 295 penumpang ...