Tuesday 2 December 2014

JALAN PERSIARAN GURNEY TIDAK AKAN DITUKAR KEPADA PERSIARAN CHIN PENG ???


GEORGE TOWN: Kerajaan negeri menyangkal khabar angin kononnya nama Jalan Persiaran Gurney, di sini akan ditukar kepada Persiaran Chin Peng mulai 1 Januari depan sebagai mengenang sumbangan pemimpin Parti Komunis Malaya itu.

SHABERY CHEEK TAK TAHU ADA BLOGGER DIBAYAR OLEH UMNO ....Nampaknya kenyataan Perdana Menteri yang menyentuh isu blogger Umno yang di lihat sering menghentam kerajaan, masih panas diperkatakan di dalam media maya. Ramai diantara blogger pro kerajaan di lihat marah dan tak berpuas hati terhadap Najib kerana kenyataan tersebut.

KEPALA MANUSIA DALAM PLASTIK DEPAN RESTORAN SEPADAN DENGAN MAYAT TANPA KEPALA DI NIBONG TEBAL


Kepala manusia yang ditemui di tiang berhampiran sebuah kedai makan di medan selera Taman Impian Ria didapati sepadan dengan mayat tanpa kepala serta tangan yang disumbat di dalam guni dan ditemui di Sungai Bakap, Nibong Tebal.

PIALA AFF SUZUKI 2014 : MALAYSIA TAK SEPATUTNYA JARINGKAN GOL KETIKA GAWANG SINGAPURA KOSONG ???


Beberapa penyokong DAP yang ditemui memandang sinis kemenangan Malaysia melawan Singapura kerana Gol Malaysia dijaringkan ketika tiada penjaga gol di gawang Singapura.

Jika kenyataan itu benar... memang Bangang, bodoh dan bahlul bertingkat-tingkat la DAP ni...!!!

2 ARTIS WANITA MELAYU TERKENAL AKAN SERTAI 'PESTA DADA' ???


Agak terkejut bila membaca mengenai  dua pelakon jelita, Rita Rudaini dan Intan Ladyana turut terlibat dalam BustFest atau dalam bahasa mudahnya Pesta Dada...