Monday 1 February 2016

ANAK MAUT DILANGGAR KERETA SENDIRI : IBU TIDAK SENGAJA TERTEKAN PEDAL MINYAKSeorang wanita yang sedang berada dalam kereta secara tidak sengaja melanggar anak perempuannya yang berusia empat tahun sejurus selepas menghantarnya ke sekolah tadika, pagi Isnin.

CARA MUDAH KUATKAN SIGNAL WIFI ... RUGI TAK CUBA...


Tutorial mudah cara kuatkan signal WiFi dengan botol dan aluminium foil

1. Eksperimen untuk pastikan sama ada botol plastik minuman dan aluminium boleh menambahkan kekuatan dan kualiti signal WiFi kita.

MURID SJKC TIDAK BOLEH DIBEBANKAN DENGAN BAHASA MELAYU, BAHASA CINA LEBIH PENTING..... HUH! RASISNYA!


RIDHUAN TEE JAWAB LIMA FAKTA SJKC SEMAKIN RASIS

LANJUTAN artikel saya minggu lalu, pemberita web ultra kiasu telah menghubungi pemimpin ultra kiasu Melayu untuk mendapatkan pandangan. Ultra kiasu tersebut berkata ia insiden terpencil. Peliknya, sebelas fakta yang dikemukakan langsung tidak dijawab. 

TAK JADI NAK MERASA SUHU SEJUK MACAM DI LONDON....


Jabatan Meteorologi Malaysia (MetMalaysia) petang tadi telah mengeluarkan kenyataan menafikan mengenai cuaca sejuk yang diramalkan akan melanda Perak dan Kelantan seperti viral di media sosial terutama applikasi whatsapp.

PERAK DAN KELANTAN BAKAL DILANDA CUACA SEJUK SEPERTI MUSIM BUNGA DI LONDON

Imej google

PENDUDUK di Semenanjung Malaysia terutamanya di Perak dan Kelantan dikhabarkan akan merasai cuaca sejuk dan nyaman ala musim bunga di London tidak lama lagi, menurut Jabatan Meteorologi Malaysia.