Saturday 8 March 2014

#MH370HILANG - 2 PENUMPANG PESAWAT GUNAKAN PASPORT PALSU ???!!!


VERSI 1

Akhbar Mirror United Kingdom mendakwa salah seorang penumpang pesawat MH 370 menggunakan paspot Itali milik Luigi Maraldi yang dicuri pada Ogos tahun lalu.

#MH370HILANG - MENGAPA JURUTERBANG MH370 LANGSUNG TIDAK MEMBERI ISYARAT KECEMASAN ???

Mengapa MH370 Boleh 'HILANG' Tiba-Tiba? - Pakar

Walau apa pun yang berlaku terhadap pesawat Boeing 777-200 Malaysia Airlines yang hilang, yang pastinya sesuatu perkara telah berlaku secara tiba-tiba kerana juruterbang mempunyai beberapa cara untuk mendapatkan bantuan, kata juruterbang bersara Kapten Lim Khoy Hing.

PUTERI SARAH LIYANA SAH BERGELAR ISTERI SYAMSUL YUSOF

#08 Syamsul Yusof & Puteri Sarah Liyana Sah Bergelar Suami Isteri - ROTIKAYA
Pengarah filem dan pelakon Syamsul Yusof dan pelakon cantik Puteri Sarah Liyana telah sah bergelar suami isteri sengan sekali lafaz di Masjid Al Mukarramah, Bandar Sri Damansara pada pukul 10.30 pagi tadi.

#MH370HILANG - ( FOTO ) SENARAI PENUH NAMA PENUMPANG DAN ANAK KAPAL MH370 KL-BEIJING


Berikut senarai nama penuh anak kapal dan penumpang pesawat MH370 yang berlepas dari KL ke Beijing pada jam 2.41 pagi waktu Malaysia, yang gagal dikesan setakat ini. Jumlah penumpang dan anak kapal adalah 239 orang.

Senarai nama anak kapal:

#MH370HILANG - VIETNAM NAFI PESAWAT MAS YANG HILANG BERJAYA DIKESAN


BERITA 1

HANOI 8 Mac - Pihak berkuasa Vietnam menafikan laporan pesawat Malaysia Airlines (MAS) membawa 239 penumpang yang hilang telah dikesan.

#MH370HILANG - YAHOONEWS SAHKAN PESAWAT TERHEMPAS DI LAUT CHINA SELATAN ???!!!


Tentera laut Vietnam mengesahkan pesawat Malaysia Airlines penerbangan MH370 yang dilaporkan hilang dalam penerbangan dari Kuala Lumpur ke Beijing awal hari ini terhempas ke Laut China Selatan, lapor akhbar utama Vietnam seperti dipetik oleh Yahoo News.

#MH370HILANG - TENTERA LAUT VIETNAM SAHKAN PESAWAT MAS TERHEMPAS KE DALAM LAUT ???

Peta menunjukkan lokasi terakhir pesawat MAS dikesan pada awal pagi Sabtu.
PETALING JAYA : Laman web akhbar harian Vietnam, Tuoi Tre, melaporkan bahawa Tentera Laut Vietnam mengesahkan pesawat MH370 dari KL - Beijing terhempas ke dalam laut, menurut 'Yahoo News'.

#MH370HILANG - 38 WARGANEGARA MALAYSIA DI DALAM PESAWAT


KUALA LUMPUR : Malaysia Airlines hari ini mengesahkan bahawa penerbangan MH370 yang terputus hubungan dengan Pusat Kawalan Trafik Udara Subang membawa 239 penumpang dari 14 negara yang berbeza.

PESAWAT MAS MH370 HILANG DALAM PENERBANGAN KLIA - BEIJING.... SELAMAT MENDARAT DI NANING..????


KUALA LUMPUR : Sebuah pesawat Malaysia Airlines yang dalam penerbangan dari Kuala Lumpur ke Beijing terputus hubungan dengan menara kawalan udara di Subang kira-kira pukul 2.40 pagi, awal hari ini.

Penerbangan MH370 itu embawa 227 penumpang termasuk 2 orang bayi dan 12 anak kapal.

KEJAM !!! MILITAN AL-QAEDA TEMBAK MATI DAN GANTUNG MAYAT PENGINTIP AS DI TIANG GOL


Militan Al Qaeda telah melaksanakan hukuman bunuh keatas seorang lelaki Yaman dituduh sebagai pengintip dan diikat pada tiang gol bola sepak sebagai 'amaran' kepada orang lain.