Sunday 6 March 2016

TAN SRI SYED MOKHTAR AL-BUKHARY TIDAK PERNAH TULIS ARTIKEL BERKAITAN NAJIB RAZAK


Entah siapa la yang rajin mengetuk keyboard sehingga terhasilnya "Luahan hati Syed Mokhtar Bukhary berkenaan Najib Razak".  Padahal tuan punya badan tidak pernah pun menulis sedemikian apatah lagi memberi keizinan kepada orang lain untuk menulis mengenainya bagi mewakili dirinya.  Mungkin penulis yang 'gatal tangan' tu fikir dengan menyamar sebagai TS Syed Mokhtar rating media sosial miliknya akan menjulang tinggi.

BEBERAPA HARI SEBELUM KEMALANGAN BERLAKU PASTI ADA PETUNJUK ANEH DAN MENYERAMKAN


PASIR GUDANG - Penduduk Rumah Pangsa Rosmerah di pinggir Lebuhraya Pasir Gudang sudah biasa dengan petanda menyeramkan setiap kali akan berlaku kemalangan maut di lebuh raya berkenaan.

RATU DADAH MALAYSIA DIBERKAS


Kuala Lumpur: Seorang penjenayah wanita yang mendapat jolokan Ratu Dadah Malaysia diberkas polis selepas dikesan menjadi dalang aktiviti penyeludupan dadah heroin dan pil Eramin 5 ke negara ini.

6 'DOSA BESAR' TUN M TERHADAP PAS DEMI JATUHKAN NAJIB !!!


Doa Almarhum Tuan Guru Fadzil Noor agar Mahathir dilanjutkan usianya oleh Allah Taala untuk melihat kerosakan-kerosakan yang telah dilakukannya sepanjang menjadi pemimpin negara ini, seperti telah dikabulkan.