Monday 6 October 2014

PEMUDA MAUT ROKOK ELEKTRIK MELETUP DI DADA


BINTULU : Hasrat seorang lelaki bersama rakannya ke sebuah kedai kopi untuk minum bersama tidak kesampaian apabila ketika berjalan di kawasan pejalan kaki di hadapan Tamu Bintulu, mangsa maut selepas rokok elektroniknya meletup secara tiba-tiba pagi semalam.

NINJA BOGEL GANGGU PELAJAR PEREMPUAN UITM KAMPUS PUNCAK ALAM


KUALA SELANGOR – Puluhan pelajar perempuan (UiTM) kampus Puncak Alam yang tinggal menyewa di Pangsapuri Astana Alam 3 dekat sini bukan sahaja hidup dalam ketakutan malah diselubungi seribu misteri apabila kawasan perumahan itu diganggu ‘ninja bogel’.

BOT TEMPUR TLDM BERSAMA 7 KREW DITEMUI SELAMAT... ALHAMDULILLAH


KUALA LUMPUR : Bot tempur CB204 dan kesemua tujuh anggota Tentera Laut Diraja Malaysia ditemui selamat, menurut Panglima TLDM Tan Sri Abdul Aziz Jaafar.

3 PENGANUT HINDU MARAH SEMBELIH QURBAN DI SURAU... TAKKAN NAK SEMBELIH ATAS JALANRAYA !!!!


Atas alasan kononnya menimbulkan ketakutan dan trauma kepada kanak-kanak, tiga orang lelaki India memasuki pekarangan sebuah surau di Teluk Panglima Garang, Selangor dan melarang penyembelihan haiwan-haiwan korban.

MENINGGAL DUNIA SEHARI SELEPAS MEMELUK ISLAM, SEHARI SEBELUM AIDIL ADHA.... AL-FATIHAH....


JOHOR BAHRU 4 Okt. - Seorang wanita berusia 20 tahun yang dipercayai baru memeluk Islam, maut selepas kenderaan yang dinaikinya bersama tiga rakan lain terlibat dalam satu kemalangan awal pagi ini di Kilometer 15, Jalan Labis-Yong Peng, Batu Pahat.

ANWAR KRITIK AUSTRALIA ENGGAN CAMPURTANGAN ISU LIWAT


Kerajaan Australia menjadi mangsa kritikan terbaharu Penasihat Parti Keadilan Rakyat (PKR), Datuk Seri Anwar Ibrahim berikutan pendirian negara itu yang enggan campur tangan dalam urusan kehakiman di negara ini.

BOT TEMPUR TLDM HILANG BERSAMA 7 ANGGOTA MASIH BELUM DITEMUI


Sejak dilaporkan terputus hubungan komunikasi dan penglihatan awal petang semalam (Ahad) semua tumpuan kini terarah mencari bot tempur CB 204 membawa tujuh anggota yang hilang dalam cuaca buruk di perairan Barat Sabah.