Wednesday 13 February 2013

BADRUL AMIN BAWA DIRI KE MAHKAMAH....

alt

KAJANG 13 Feb. - Ahli Majlis Pimpinan Pusat PKR Dr Badrulamin Bahron dilaporkan kini berada di Mahkamah Rendah Syariah Hulu Langat berhubung kes penceraian isteri keduanya di sini bermula jam 8:45 pagi tadi.

Menurut sumber, maklumat berkaitan kes ini telah disahkan menerusi beberapa buah blog politik sejak semalam.

KONSERT ARAK DAN BEACH PARTY DAP 3 JUTA HALAL SEBAB ANJURAN DAP TETAPI PERSEMBAHAN PSY HARAM SEBAB ANJURAN BN......!!!
KELMARIN Barisan Nasional (BN) berjaya mengumpulkan hampir 100,000 orang pengunjung ke majlis rumah terbuka Tahun Baru Cina di Pulau Pinang.
Ia terbuka dan bukan untuk ahli parti itu semata-mata. Pelbagai juadah telah dihidangkan, semuanya makanan dan minuman HALAL bagi membolehkan semua lapisan rakyat meraikannya bersama-sama dalam semangat 1Malaysia.

HELAH PASANG PERANGKAP AYAM HUTAN UNTUK INTAI ISTERI JIRAN BERKEMBAN.....


Seorang lelaki dari Durian Tunggal, Alor Gajah menggunakan helah untuk memasang perangkap ayam hutan di kawasan sekitar rumah jirannya bagi membolehkan beliau mengendap isteri jirannya itu.

SCOOTER BRAUN PROJECTS SAHKAN PSY TIDAK DIBAYAR OLEH KERAJAAN MALAYSIA


scoo

KUALA LUMPUR - Scooter Braun Projects, syarikat pengurusan bintang popular Korea Selatan Psy, yang popular dengan lagunya ‘Gangnam Style’, hari ini menyatakan bahawa mereka tidak pernah diminta atau dibayar oleh kerajaan Malaysia untuk persembahan penyanyi itu di Pulau Pinang, baru-baru ini.