Thursday 22 January 2015

PENCACAI PR SEBAR AJARAN SESAT DAN KHAWARIJ ???


Di kalangan puak-puak pencacai, mereka cukup suka dan teruja untuk memperlekeh apa saja kebaikan yang dilakukan oleh kerajaan. Bagi mereka tidak ada yang baik selagi BN-UMNO yang memerintah negara.

PEKERJA PENAPIS AIR MAUT TERPERANGKAP DALAM KERETA TERBAKAR SELEPAS BERLANGGAR DENGAN TRELER

Lelaki rentung  Kemalangan Di Kilometer 254-7

Beberapa pengguna jalan raya hanya mampu menjerit meminta mangsa yang terperangkap dalam kereta yang terbakar mengucap syahadah.

PEJUANG PALESTIN BERMINAT PENGGAL KEPALA GADIS INI


Mungkin korang bertanya, apa yang menyebabkan wanita cantik ini diancam penggal kepala? Namanya Mia Khalifa, mungkin tidak terlalu popular namanya di negara kita, tetapi di Timur Tengah, namanya melambung popular kerana pekerjaannya.

KPN AKAN SIASAT VIDEO ZAMANI NYANYI SAMBIL BERGARI


Kuala Lumpur, 22 Jan - Ketua Polis Negara menyatakan pihak polis akan menyiasat dan mengambil tindakan tegas terhadap individu yang merakam dan menyebarkan klip video penyanyi Zamani Slam ketika beliau sedang di dalam tahanan.

Perkara itu dimaklumkan melalui twitter rasmi Tan Sri Dato' Sri Khalid Abu Bakar sebentar tadi.

ZAMANI SLAM DIDERA POLIS, PAKSA NYANYI KETIKA TANGAN BERGARI ???!!!

Orang Ramai Bantah Polis Buli Zamani Dalam Lokap - ROTIKAYA

Ketika ini heboh di laman sosial tentang sebuah rakaman video yang menunjukkan Zamani Slam telah dipaksa menyanyi oleh seorang anggota polis ketika dalam tahanan lokap. Menerusi video itu Zamani dilihat menyanyikan lagu Gerimis Mengundang atas paksaan pihak polis.

LELAKI MATI TERKENA RENJATAN ELEKTRIK KERUSI URUT DI PUSAT MEMBELI-BELAH TERKENAL ???


Satu khabar angin mengenai seorang lelaki yang maut kerana terkena renjatan elektrik yang didakwa diakibatkan oleh sebuah kerusi urut di 1Borneo Mall di sini telah menjadi viral di media sosial dan aplikasi Whatsapp.