Monday 6 January 2014

PENDARATAN CEMAS PESAWAT SAUDI ARABIAN AIRLINES, 29 CEDERA

Pendaratan cemas di Madinah, 29 cedera

MADINAH - ARAB SAUDI. Saudi Arabian Airlines Boeing 767 melakukan pendaratan cemas di kota Madinah mengakibatkan 29 cedera dan tiga daripadanya cedera parah, kata pihak berkuasa.

BLOGGER PEMBANGKANG FITNAH ANAK TIRI PM

Di bawah adalah surat peguam penerbit filem The Wolf of Wall Street yang akan menyaman blogger Clare Rewcastle Brown kerana menulis kaitan filem itu dengan anak tiri DS Najib Razak dan mengaitkan ia dibuat melalui wang rasuah kerajaan.


DR. MAZA HALALKAN FITNAH....


Di Malaysia, mungkin juga di dunia, siapa yang tidak kenal Dr. Maza yang bukan sekadar seorang ilmuan agama malah bekas Mufti.. MUNGKIN kerana title yang dimilikinya itu beliau 'selamber' menyebarkan fitnah (lihat gambar di atas).

MERCEDES KCX8 - PENJELASAN MUKHRIZ


Demi menghalalkan tindakkan pemimpin kesayangan macai macai pembangkang yang dilabel sebagai khalifah Umar Abdul Aziz membeli kereta mewah jenama Mercedes Benz untuk kegunaan rasmi, macai macai ini mula menyebarkan fitnah menuduh pula Menteri Besar Kedah ( UMNO ) iaitu Mukhriz Mahathir mengunakan kereta yang sama.

SADIS - PENSYARAH IPTA BUNUH ISTERI SEBELUM KELAR LEHER DIRI SENDIRI HINGGA MATI

Foto
ANGGOTA polis membawa jenazah mangsa ke Hospital Tengku Ampuan Rahimah (HTAR)  -  HM
KLANG : Akibat krisis rumah tangga, seorang pensyarah Institut Pengajian Tinggi Awam (IPTA) bertindak menikam kepala serta mengelar leher isterinya sebelum mengelar lehernya sendiri di sebuah hotel di sini, awal pagi tadi.

MUFTI PERAK BERBOHONG ..???

SUKA DUKA RUMAHTANGGA ARTIS 2013


Mari kita mengimbau semula kenangan manis dan pahit di kalangan selebriti di Malaysia. Bilangan kes perceraian membabitkan selebriti di Malaysia agak tinggi. Timbul persoalan adakah kahwin dan cerai sudah menjadi gaya hidup masa kini? Kahwin belum sampai setahun, sudah bercerai. Peliknya, yang sudah kahwin berpuluh-puluh tahun dan mempunyai cucu pun bercerai juga. 

MISTERI HANTU DI RUMAH SEWA RM50 DI SHAH ALAM


BAGI anda pernah tinggal atau belajar atau bekerja di Shah Alam, pasti pernah mendengar mengenai kisah rumah sewa RM50.

APA KOMEN ANDA ...???


ANAK kepada bekas Perdana Menteri, Tun Dr Mahathir Mohamad, Datin Paduka Marina Mahathir hari ini membuat satu kenyataan kontroversi melalui Twitter dengan mempertikaikan laporan akhbar Sinar Harian berkenaan cuti rehat pada hari Jumaat.

4 EKOR LEMBU CURI DISUMBAT DALAM KERETA

DUA lelaki terpaksa meninggalkan sebuah kereta Proton Wira yang membawa empat ekor lembu yang dipercayai dicuri dari sebuah kandang ternakan, di Sungai Lembu, Bukit Mertajam selepas kereta tersebut mengalami kerosakan di Kampung Siam, Sungai Seluang, Lunas dekat Kulim, awal pagi Ahad. Foto BERNAMA

KULIM : Dua lelaki berputih mata selepas empat ekor lembu yang mereka curi terpaksa ditinggalkan di dalam kereta Proton Wira selepas kenderaan yang mereka naiki bersama haiwan itu mengalami kerosakan di Kampung Siam, Sungai Seluang, Lunas dekat sini Ahad.