Tuesday 16 October 2012

TERGEMPAR !!! MEMALUKAN...!!!

GEMPAR! Pelajar Malaysia Buat Blog Seks Di Singapura

GEMPAR! Pelajar Malaysia Buat Blogs Seks Di Singapura!

Seorang pelajar Malaysia yang menerima Biasiswa ASEAN di National University of Singapore (NUS) akan berhadapan dengan masalah besar ekoran blog seks yang menampilkan gambar-gambarnya bersama teman wanitanya sedang melakukan hubungan seks, terdedah.

MALAYSIA TURUNKAN DUTI EKSPORT MINYAK SAWIT MENTAH.... INDONESIA 'MELOMPAT' !!!!Indonesia melompat lagi atas tindakan Malaysia. Terbaru pengurangan duti eksport minyak sawit mentah dari 23% kepada 4.5%  hingga 8.5% dianggap sebagai penjejas utama pasaran minyak sawit mentah negara tersebut.

GEMPAR !!! MANUSIA LAHIRKAN ANAK KUDA DI GEREJA ???


Veronica Egiebor, seorang jururawat tempatan mengesahkan bahawa beliau telah menyaksikan sesuatu yang aneh di lahirkan oleh seorang wanita. Sesetengah orang memanggilnya kambing tetapi ia kelihatan seperti kuda. Ianya mempunyai leher yang panjang dan telinga yang panjang. Ia adalah sama seperti kuda, walaupun ia adalah dalam bentuk bayi.

APABILA PUAK-PUAK HIJAU HALUAN KIRI BERCAKAP PASAL KRISTIAN EVANGELIS DI MALAYSIA............


Hari Ini Kristian 9%, Akan Datang Belum Tau..


mujahid

AHLI Parlimen Parit Buntar PAS, Mujahid Rawa (dalam usaha mempertahankan DAP), hari ini mendakwa tidak mungkin 9% Kristian dapat memerintah negara ini yang dikuasai oleh orang Islam.

RANKING TERKINI BLOGGER BN

Tahniah kepada semua yang tersenarai.
Yang tidak tersenarai.... harap tidak menjadikan ranking sebagai kayu ukur kepada keikhlasan di dalam berjuang memartabatkan agama, bangsa dan tanahair.


KISAH AHMAD NISFU DI PENGHUJUNG HAYATNYA


Kesah Ahmad Nesfu mati keseorangan dalam keadaan daif


Peminat filem Melayu terutama dari era Tan Sri P. Ramlee pasti mengenali Ahmad Nisfu.

Mungkin bukan seorang pelakon yang kacak, tetapi pastinya seorang pelakon yang sangat berbakat.