Sunday 18 January 2015

IKAN BILIS DIPIJAK-PIJAK DI DALAM KOTAK !!!


Baru-baru ini tersebar beberapa keping gambar yang memaparkan beberapa orang lelaki memijak-mijak ikan bilis untuk dimampat masuk ke dalam kotak pembungkusan. Gambar-gamar tersebut dipercayai diambil di sebuah tempat yang memproses pembungkusan ikan bilis.

KUMPULAN DESAK PAK LAH LETAK JAWATAN, KINI MENGGANAS MAHU JATUHKAN NAJIB ???!!!


Kumpulan yang sama jatuhkan Pak Lah dulu kini mengganas semula mahu menjatuhkan YAB Dato Seri Najib Razak. Jika dulu mereka gunakan elemen KJ dan budak tingkat 4 kali ini mereka gunakan isu 1MDB bagi mendesak Najib Razak letak jawatan.

LELAKI WARGA MAGHRIBI MAUT DITIKAM 17 KALI SEMINGGU SELEPAS TRAJEDI CHARLIE HEBDO

Serangan tersebut berlaku kira-kira seminggu selepas tragedi berdarah di ibu pejabat Charlie Hebdo di Paris

AVIGNON - PERANCIS. Seorang lelaki warga Maghribi ditikam hingga mati di kediamannya di selatan Perancis dalam insiden serangan terbaharu kira-kira seminggu selepas tragedi berdarah di ibu pejabat Charlie Hebdo di ibu negara.

AWAS !!! EPAL 'BERACUN' DI PASARAN !!!


Sila ambil perhatian!!! Kementerian Pertanian dan Industri Asas Tani telah menyekat kemasukan epal jenis Gala dan Granny Smith dari Amerika Syarikat berikutan beberapa kes kematian dipercayai disebabkan epal yang tercemar oleh jangkitan Listeriosis, kata Menterinya Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob.