Thursday 14 February 2013

PENGAKUAN USTAZ RIDHWAN MINUM AIR KAKI PRESIDEN PAS....!!!


ADA orang tanya, siapa yang bina sebuah teko cantik di perkampungan Kerajaan Langit milik Ayah Pin di Besut.
Jawapannya, tanya Ketua Pemuda PAS Kuala Nerus, Ustaz Ridhwan Hashim! Calon PAS yang kalah di DUN Teluk Pasu itu mungkin tahu jawapannya.

GEMPAR !!! TERJUN BUNUH DIRI DI TIMES SQUARESebentar tadi telah berlaku kejadian menyayat hati dimana seorang wanita ditemui mati di lobi pusat beli belah Berjaya Times Square ( berhampiran lif bertanda U Mobile) pada tengah hari tadi ( 14 Februari 2013 ) dalam keadaan yang mengerikan dimana kepalanya pecah dan berlumuran darah. 

ANWAR SEDIA DANA RM 2 BILLION UNTUK JADI PM.....???Dalam minggu-minggu kebelakangan ini, ramai wajah baru yang dipanggil mengadap Huguan Siou di Tropicana. Wajah-wajah yang tak biasa nampak pun ada. Kata seorang pegawai HQ, ini adalah pemandangan biasa 5 tahun sekali. Akan ada wajah-wajah baru yang dipanggil datang.
Antara yang semakin kerap berada di HQ kebelakangan ini adalah Rahim Ghouse dan beberapa orang budak muda (investment bankers) yang diajak masuk berbincang. Mat saleh pun ada. Tapi jarang-jarang sekali.

KUSWADINATA TENAT.....


Pelakon, Kuswadinata atau nama sebenarnya, Kuswadi Bin Bujang semakin tenat di hospital Ampang sejak dimasukkan pada pagi sabtu yang lalu.
Menurut anak lelakinya, Mohd Rizal, 23, bapanya mengalami pendarahan dalam perut dan seringkali mengalami muntah-muntah sebelum dimasukkan ke dalam wad.
“Dia juga tidak berdaya untuk makan menyebabkan doktor terpaksa memasukkan air ke dalam tubuhnya,” katanya. Rotikaya

BUDAK LELAKI 13 TAHUN DAH PANDAI BERKHALWAT....???

Gambar hiasan

KUALA LUMPUR : Dengan menggunakan alasan tiada duit, seorang remaja lelaki berusia 13 tahun ditangkap khalwat bersama seorang gadis yang berusia 20 tahun. 

“Duit saya sudah habis, tak dapat balik rumah, sebab itu terpaksa tidur dengan kakak,” kata seorang remaja lelaki mengaku berusia 13 tahun yang dicekup ketika berdua-duaan bersama seorang gadis yang didakwa saudara kandung dalam bilik sebuah hotel bajet di ibu negara, awal pagi tadi. 

AKHIRNYA...... PERCINTAAN SHILA AMZAH DAN SHARNAAZ.... BERNOKTAH...


Akhirnya, hubungan percintaan yang cuba dipertahankan oleh Shila dan Sharnaaz telah tamat. Memang sudah tertulis tiada jodoh di antara mereka. Namun begitu, Shila melahirkan rasa berterima kasihnya kerana Sharnaaz pernah hadir di dalam hidupnya.
shila tamat