Saturday 19 December 2015

PERSENDA ISLAM : BERHIJAB TETAPI KAIN TERBELAH HINGGA PANGKAL PEHA

bertudung-kain-terbelah


Seorang gadis dikecam pengguna media sosial apabila memuat naik gambarnya bertudung sambil mengenakan kain yang dibelah tepi.

MAYAT RAHIB 1100 MASIHI DI TANAM DALAM PATUNG BUDDHA

 GAMBAR PATUNG BUDDHA BERMISTERI
Sebuah Muzium Drents yang berada di Belanda baru-baru ini menemui sebuah rahsia bahawa salah satu dari patung Buddha mereka telah menyembunyikan sesuatu yang amat mengejutkan.

VIRAL : SULTAN JOHOR BELANJA DAN MAKAN BERSAMA RAKYAT DI KEDAI BIASA


BEBERAPA keping gambar yang memaparkan Sultan Johor, Sultan Ibrahim Sultan Iskandar mencemar duli dengan bersarapan di sebuah restoran di Muar bersama rakyat jelata, pada Jumaat, menjadi viral di laman sosial.

NIKITA MIRZANI DITANGKAP POLIS KETIKA SEDANG MELACUR ???

foto puty revita sari saat ditangkap2

Artis yang dikaitkan dengan sindiket pelacuran, Nikita Mirzani tampil menafikan dirinya pernah memperdagangkan diri seperti didakwa beberapa pihak.

ALFATIHAH - 5 SEKELUARGA MATI LEMAS KETIKA BERKELAHHULU TERENGGANU – Lima sekeluarga termasuk dua kanak-kanak perempuan mati lemas ketika mandi manda di Air Terjun Belukar Bukit di sini tengah hari tadi.

BUNTING 3 BULAN : LELAKI 'ROGOL' ORANG UTAN


SURABAYA – Seorang kakitangan Zoo Surabaya ditangkap dan didakwa atas tuduhan menyerang beberapa haiwan secara seksual termasuk menyebabkan seekor orang utan betina bunting, lapor Kalimantan Press.