Sunday 16 March 2014

RAJA BOMOH 'TAMPOR BUAYA MATI' BAKAL DIKENAKAN TINDAKAN ENAKMEN JENAYAH SYARIAH SELANGOR ???

bomoh

SHAH ALAM - 'Raja Bomoh' yang melakukan ritual di Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (KLIA) baru-baru ini, kononnya bagi membantu usaha mengesan kehilangan pesawat MH370, bakal dikenakan tindakan mengikut Enakmen Jenayah Syariah Selangor.

KEBAKARAN HUTAN PALING BURUK DALAM TEMPOH 10 TAHUN


kebakaran hutan

SABAK BERNAM – Jabatan Bomba dan Penyelamat Selangor mengesahkan kebakaran hutan pada tahun ini disifatkan paling buruk dalam tempoh 10 tahun apabila sebanyak 249.69 hektar hutan di seluruh negeri ini terbakar sejak 16 Februari lalu.

Timbalan Pengarahnya, Mohd Puzi Mohd Tobat berkata, keseluruhan sebanyak lima kebakaran besar melibatkan hutan di negeri ini sejak tiga minggu lalu.

#MH370 - PEMBANTU PILOT MH370 FARIQ ABDUL HAMID RANCANG NIKAHI KEKASIH, KAPTEN NADIRA RAMLI DALAM MASA TERDEKAT

Fariq Abdul Hamid Dan Kekasih, Kapten Nadira Ramli Rancang Kahwin Masa Terdekat


Kapten Nadira Ramli (Air Asia). Gambar & Biodata Kekasih Co Pilot MH370 MAS : kapten Nadira Ramli bukanlah gadis yang asing dalam hidup Fariq Abdul Hamid. Kapten Nadira Ramli adalah kekasih Fariq Abdul Hamid Co-pilot MH370 MAS.

#PRKBALINGIAN - YUSSIBNOSH BALO CALON BN


Pemilihan Yussibnosh bin Balo sebagai calon BN DUN Balingian, bukan sahaja menepati 'Konsensus 1963' yang melibatkan etnik Melanau di Parlimen Mukah. 

Bahkan secara psikologi, keputusan mencalonkan Yussibnosh bin Balo, telah meletakkan Barisan Nasional jauh dihadapan dalam memenangi kerusi DUN N51 Balingian.