Saturday 3 November 2012

POLIS SERBU RUMAH GADIS PELUK ISLAM DIKURUNG


IPOH  - Tindakan polis memecah masuk sebuah rumah di Lebuh Rapat Baru, Taman Soon Choon di sini Rabu lalu dengan membawa keluar seorang gadis berusia 24 tahun dilakukan mengikut saluran undang-undang di bawah Seksyen 342 Kanun Keseksaan iaitu mengurung secara salah.

gambar hiasan

TRAJEDI 'CURI BAWAK' KERETA BAPA.... 4 LELAKI MAUT.!!!

kemalangan

Seorang remaja lelaki, berumur 14 tahun, bertindak melampau bila memandu kereta bapanya dan kemudian merempuh sebuah kereta lain dari arah bertentangan apabila kereta yang dipandunya hilang kawalan di Km 38.5, Jalan Air Panas - Kesang, jam 11.15 malam tadi.

ADAKAH ANDA KETAGIH SEKS..???

Beberapa selebriti dan artis dunia dikhabarkan mempunyai ketagihan terhadap seks. Di negara kita sendiri tidak terkecuali baru-baru ini kita juga di gemparkan khabarnya ada artis kita yang merakam adengan seksnya. Ketagihan seks digambarkan sebagai gangguan progresif yang bertanda fikiran dan tindakan seksual kompulsif.

Sebahagian pakar menyebut gangguan ini sejenis gangguan mentalsebahagian yang lain menggelarnya penyimpangan keperibadianMereka yang termasuk penagih seks sangat terdedah berkaitan intim dengan temujanji seksual berbahayawalaupun tahu akibatburuknya. 

ARIFF RAHMAN - NAMA MELAYU DALAM FILEM HONG KONG....


Kepada peminat dunia perfileman Hong Kong, nama Ariff Rahman pastinya bukan asing.
Namun, kepada yang tidak berapa terdedah kepada filem-filem wilayah pentadbiran khas itu, melihat nama Ariff Rahman buat pertama kali, pasti akan terdetik soalan, siapa dia ni?

RAHSIA KUCING.....


Mata kucing merupakan salah satu bukti kesempurnaan Allah dalam penciptaan. Allah telah menciptakan mata kucing dengan tatacara dan letak yang sesuai dengan makhluknya. Di salah satu ayat, Allah berfirman tentang kesempurnaan ciptaannya.Dia-lah Allah yang menciptakan, yang mengadakan, yang membentuk rupa, Dia memiliki nama – nama yang indah, apa yang ada di langit dan di bumi bertasbih kepada – Nya. Dan Dialah yang Maha Kuasa, lagi Maha bijaksana. (QS. Al – Hasyr 24)

RAMAI HAKIM DI INDONESIA HISAP DADAH..???

Ketika berpuluh-puluh rakyat negara ini tertangkap kerana menjadi keldai dadah di Indonesia, satu fenomena baru yang pelik terungkap di negara tersebut. Beberapa hakim di negara tersebut dikenalpasti sebagai pengguna syabu!


ANAK PEMIMPIN SUCI PKR, BERPESTA ARAK...???


Blogger Mymassa sekali lagi mendedahkan gambar kelaku anak seorang pemimpin tertinggi PKR dikatakan sedang mabuk bersama rakan rakannya di sebuah pusat hiburan...

MEMBONGKAR RAHSIA NOMBOR DAJJAL DALAM DEMONSTRASI PEMBANGKANG...!!!

Masih ingat dengan trajedi keruntuhan dan musnahnya bangunan berkembar World Trade Center (WTC) di Bandaraya New York, Amerika Syarikat pada tarikh 9/11/200..? Walaupun trajedi itu dipercayai dilakukan oleh pengganas Al-Qaeda yang merampas pesawat penumpang komersil dan sengaja menghempaskannya di WTC... tetapi ada 'kisah' lain di sebaliknya....

Sama ada ianya benar atau sekadar fantasi individu..... mari kita cuba selongkar....


9 -11 : Tragedi runtuhan World Trade Center telah memberikan impak yang amat besar pada umat islam sedunia. Sudah tentu masa itu telah disihirkan. 

SEBIJI TAYAR MEMBONGKAR SEBUAH TRAJEDI......Sebiji tayar di tengah jalan yang pada mulanya disangka sampah oleh seorang anggota peronda trafik membawa kepada penemuan tidak diduga apabila ia sebenarnya tayar kereta milik seorang lelaki yang terjunam ke laut di Kilometer 7.9, Jambatan Pulau Pinang, di sini, awal pagi kelmarin.

GEMPAR !! LELAKI INI TIBA-TIBA CABUT KEPALA SENDIRI...!!!


Selamba jer lelaki ini mencabut kepalanya di hadapan orang ramai yang lalu-lalang di situ.....

Apa agaknya perasaan anda, ketika anda sedang berjalan sama ada bersama-sama teman anda atau bersendirian, tiba-tiba muncul seorang lelaki..... tidak mengganggu perjalanan anda.... tidak juga mahu meragut handbeg anda... tetapi minta anda berhenti sebentar....dan selamba menunjukkan aksinya yang sangat mengerikan.....MENCABUT KEPALANYA SENDIRI...!!!

AWAS !!! USTAZ SAKA DI WAD HOSPITAL....!!!


Sekadar gambar hiasan


Saya menerima emel dihantar oleh seorang wanita menggelar dirinya Ila.

Ayah Ila dimasukkan ke hospital dan doktor mengatakan dia tidak mempunyai harapan untuk hidup lebih lama.

Tiba-tiba muncul 'ustaz' menyuntik semangat kepada semua ahli keluarganya.