Monday 12 May 2014

MUSLIMAH PAS SIMPAN ABU MAYAT KARPAL SINGH ???!!!


SAMPAI begitu sekali mereka menyanjung mendiang Karpal Singh. Semaya hayatnya, tidakkah mereka tahu bahawa Karpal Singh merupakan pembangkang tegar anti-hudud nombor satu di Malaysia...tapi tengoklah gambar di atas ... apa yang muslimah PAS dah lakukan??? Oh!!! Muslimah PAS buat tak apa.. halal belaka!!! Sayang dan kasih sungguh muslimah PAS ni pada Karpal Singh .... apa kata ambik abu mayat Karpal tu korang simpan sorang sikit .!!!

PETISYEN DITOLAK, LUBUK MERBAU KEKAL MILIK BN


PUTRAJAYA 12 Mei :
 
Barisan Nasional (BN) mengekalkan kerusi Dewan Undangan Negeri Lubok Merbau di Perak apabila Mahkamah Persekutuan di sini hari ini menolak rayuan seorang pengundi untuk membatalkan keputusan PRU13 bagi kerusi itu.

MB TERENGGANU SAH LETAK JAWATAN, ADUN SEBERANG TAKIR MB YANG BAHARU BERKUATKUASA HARI INI


 Menteri Besar Terengganu, Datuk Seri Ahmad Said (gambar) sah meletakkan jawatannya sebagai ketua eksekutif negeri itu dan digantikan dengan Ahli Dewan Undangan Negeri (Adun) Seberang Takir, Razif Abdul Rahman berkuat kuasa hari ini kata Datuk Seri Tengku Adnan Tengku Mansor, seperti dilaporkan The Star.

TULISAN 'DARAH CINA YANG SEDAR ASAL USUL'Di tengah-tengah kritikan ekoran yang mengaitkan masyarakat Cina sebagai “penceroboh”, seorang wanita Cina beragama Islam tampil menyatakan sokongan terhadap NGO kontroversi Ikatan Muslimin Malaysia (ISMA).

KRU KABIN LETAK JAWATAN - MAS RUGI KOS LATIHAN HAMPIR RM 30 JUTA ???


Syarikat Penerbangan Malaysia (MAS) yang menanggung beban akibat tragedi MH370 kini berdepan masalah dalaman serius apabila hampir 300 kru kabinnya meletak jawatan menyebabkan syarikat kerugian dari segi kos latihan mencecah RM30 juta dalam tempoh dua tahun.

WAJAH SEBENAR PKR : PEMILIHAN HURU-HARA, CACA-MARBA, LINTANG-PUKANG.... MACAM TU NAK PERINTAH NEGARA ???


12 PEMILIHAN CABANG DIBATALKAN !!!

Pemilihan Parti Keadilan Rakyat (PKR) di Selangor yang berlangsung hari ini menyaksikan 12 daripada 22 cabang parti itu terpaksa dibatalkan ekoran bantahan daripada ahli-ahli yang mendakwa prosesnya tidak telus dan wujud unsur-unsur penipuan.

KISAH BENAR.... BERTUMBUK, BALING KERUSI DAN PENGUNDI HANTU @PEMILIHAN PKR


Pemilihan cabang Parti Keadilan Rakyat (PKR) di Sepang kecoh apabila berlaku kejadian tumbuk menumbuk, kerusi di baling dan kertas undi di buang apabila perwakilan tidak berpuas hati dengan cara pemilihan itu dijalankan.  Pemilihan Cabang Sepang bertempat di Dewan Orang Ramai Bukit Changgang,telah selesai pada 05.30 petang.  Bagaimanapun terjadi kekecohan kerana kumpulan pro Ketua Cabang, Borhan Aman Shah, telah mengoyak kertas undi yang akan dikira. Keputusan samada perlu pemilihan semula belum diputuskan.