Wednesday 20 January 2016

FASHA SANDHA BERCERAI TALAK SATUKUALA LUMPUR: Pelakon Fasha Sandha, sah bercerai talak satu dengan Rizal Ashram Ramli atau Jejai, 39, di Mahkamah Tinggi Syariah di sini, sebentar tadi.

SIAPA KATA MEMINUM AIR SEJUK BOLEH MEMUDARATKAN KESIHATAN ???


Ikuti kupasan mengenai isu yang telah viral mengatakan bahawa amalan meminum air sejuk mampu memudaratkan kesihatan badan. Kupasan dan jawapan isu ini dijawab oleh ‘Doktor Facebook’ yang popular di media sosial iaitu Dr. Abdul Rahman  Abdul Kadir yang juga merupakan Pakar Perubatan Kecemasan dan Trauma, Hospital Besar Melaka :

NORA DANISH BAKAL AKHIRI ZAMAN JANDA ???


SEBELUM ni dah kecoh dengan  foto Nora Danish memakai gaun pengantin, selang sehari pulak tu Nora telah dihantar oleh Nedim ke Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur sebelum berangkat ke New York menjadi perhatian ramai.Ini sekaligus  mencetuskan pelbagai persolan dan spekulasi bahawa satu lagi episod percintaan Nora dan Nedim akan bermula lagi.

Lebih hangat lagi apabila Nedim turut memuat naik kapsyen yang romantis buat Nora melalui foto yang dimuat naik olehnya di Instagram.
Wishing you a safe flight to NYC , always remember that I’m beside you no matter where you are , be safe , solat and don’t forget how bless we are because of Allah.
I will cross any ocean & any obstacles with you but I won’t walk on ” Lautan Api ” with you , because with you ,I want to chase Jannah & not jahannam .Take care, InsyaAllah I’ll see you soon .. #visaOHvisa #2016InsyaAllah #blessed #myBetterhalf #flickThatWristBaby

Malah beberapa pengikut juga memuji kata-kata ataupun luahan cinta Nedim dan mengharapkan agar mereka berdua ada jodoh bersama.

Erm, nampaknya mula lagi “drama cinta” Nora Danish dan Nedim.  Kita lihat bagaimana pula hubungan mereka kali ini. Kalau betul sudah saling sayang dan cinta, apa tunggu lagi? Hehe..Nora pun dah sedia untuk berkahwin.