Friday 10 April 2015

KECEDERAAN TULANG BELAKANG, ZAMANI PERLUKAN RM50K


Zamani Slam yang kini sudah tampak lebih sihat berbanding sebelum sebenarnya menghidapi sakit tulang belakang sejak tiga tahun yang lalu.

Dana sebanyak RM 50,000 diperlukan untuk pembedahan tersebut, namun Zamani mempunyai masalah kewangan dan tidak mempunyai akaun peribadi  di bank untuk menyimpan wang simpanan sepanjang bergelar artis.

1MDB, ALTANTUYA DAN JAMBATAN BENGKOK JB-SINGAPURA PUNCA KRITIKAN TUN M TERHADAP NAJIB ???


Sejak timbulnya isu kritikan bertalu-talu Tun Dr Mahathir Mohamad terhadap kepimpinan Datuk Seri Najib Tun Razak soalan yang paling hangat sekali berlegar ialah apakah sebenar puncanya?

GEMPAR ! AIDANA BAIZIEVA MASIH HIDUP.... SO, SIAPA WANITA DI DALAM HELIKOPTER YANG TERHEMPAS ITU ???

Misteri nahas helikopter korbankan Ahli Parlimen: Aidana Baizieva masih hidup?
Misteri nahas helikopter korbankan Ahli Parlimen: Aidana Baizieva masih hidup?

SEBELUM ini, apabila artikel ini dipaparkan, maka teka-teki dan identiti wanita yang berada di dalam helikopter yang terhempas di Semenyih dan mengorbankan 6 individu termasuk VVIP, Tan Sri Jamaluddin Jarjis (Ahli Parlimen Rompin) dan Dato Seri Azlin Alias (KSUS Perdana Menteri), telahpun terbongkar.... tetapi......

FITNAH ROSMAH : PM ARAH NGA KOR MING MINTA MAAF

alt

KUALA LUMPUR 10 April - Ahli Parlimen Taiping Nga Kor Ming perlu membuat kenyataan permohonan maaf berikutan memuatnaik gambar berunsur fitnah terhadap isteri perdana menteri, Datin Seri Rosmah Mansor.

SIRUL AZHAR KECEWA IBU JUMPA TUN M....

Sirul Azhar Umar kecewa ibu dibawa jumpa Tun Mahathir

Sirul Azhar Umar tidak tahu menahu malah tidak bersetuju sama sekali dengan tindakan pihak tertentu membawa ibunya, Piah Ahmad berjumpa Tun Dr Mahathir Mohamad, kelmarin.