Friday 24 January 2014

USTAZ HARUN DIN SEDANG KRITIKAL .... ???


Dari blog Anak Seberang.... admin mendapat perkhabaran bahawa Ustaz Harun Din sekarang berada di dalam keadaan yang kritikal.

( 18 SX ) - WAN AZIZAH DEDAH VIDEO SEX PUNCA PERCERAIAN ..... APA KATA SUAMI NURUL IZZAH...???

KUALA LUMPUR : Blog PKR Datuk Seri Dr Wan Azizah Wan Ismail didakwa digodam untuk memberi gambaran bahawa 'video seks' yang kononnya melibatkan anak perempuannya, Nurul Izzah Anwar, adalah tulen.

Dalam tweet beberapa minit yang lalu, Wan Azizah berkata bahawa blog rasmi beliau telah digodam.

'video seks'

FENOMENA CUACA SEJUK MELANDA UTARA DAN PANTAI TIMUR MALAYSIA


Jabatan Meteorologi Malaysia dalam satu kenyataannya semalam mendedahkan bahawa suhu sejuk yang melanda di kawasan utara dan pantai timur semenanjung adalah disebabkan tiupan angin timur laut yang kencang dibawa dari Tanah Besar China dimana ketika ini negara berkenaan mengalami musim sejuk.

ANAK SULUNG MAHU ZIANA ZAIN BERTUDUNG...

ziana zain bertudung

Tinggi sungguh kesedaran anak sulung Ziana Zain yang bernama Aiman ini. Baru berusia 14 tahun, Aiman yang bersekolah di Sekolah Agama Menengah Muhammadiah Pekan Sabak, Sabak Bernam sering menasihati ibunya agar menutup aurat dengan memakai tudung. Ziana Zain menerima nasihat anaknya dengan hati yang terbuka. Bagus sungguh anak Ziana Zain ini. Thumbs up!!!

SURAT TUNTUTAN FASAKH NURUL IZZAH TERSEBAR


Berita perceraian Nurul Izzah Anwar, Naib Presiden PKR menjadi topik perbualan hangat sekarang. Penulis melihat ini sebagai petanda baik bahawa ketelusan berlaku sebagaimana yang dilaungkan oleh Nurul Izzah sendiri. Cuma bezanya kali ini berita itu terkena ke batang hidung Nurul Izzah sendiri.

PLAT W1N - TERMAHAL DI MALAYSIA MILIK KERETA PROTON SUPRIMA S SULTAN JOHOR


No plat kereta termahal di Malaysia ketika ini adalah milik Sultan Johor, Sultan Ibrahim Sultan Iskandar. Plat W1N itu berjaya dimenangi baginda dengan harga RM748,000.00.