Monday 3 March 2014

SIAPA AHLI POLITIK WANITA DITANGKAP KHALWAT ???


KANGAR: Seorang ahli politik ditangkap khalwat bersama dengan seorang lelaki yang sudah berkahwin oleh Jabatan Agama Islam Perlis (Jaips).

KISAH PENEMUAN RANGKA MANUSIA GERGASI DI TENGGARA ARAB TIDAK BENAR ... ???


Semalam aku terima kiriman WhatsApp dari seorang kawan mengenai penemuan rangka manusia 'gergasi' telah ditemui di negara Arab. Cerita yang sama telah dikirimkan oleh seorang lagi kawan sehari sebelumnya. Kiriman tersebut berserta gambar (seperti yang dipaparkan) adalah seperti berikut :

RAYUAN ANWAR GUGURKAN SHAFIE GAGAL KALI KETIGA BERTURUT-TURUTMahkamah Rayuan Putrajaya menolak permohonan Ketua Pembangkang Datuk Seri Anwar Ibrahim menggugurkan Tan Sri Dr Muhammad Shafee Abdullah buat kali ketiga berturut-turut.

ROSMAH MANSUR BAGI 'HADIAH' PADA HEW !!!


Isteri Perdana Menteri tidak berkecil hati dengan penghinaan yang dilemparkan oleh Ketua Penerangan dan Publisiti DAP, (barua) Hew Kuan Yau, sebaliknya beliau mahukan Hew terus hidup aman damai di bumi Malaysia ini. Ikuti seterusnya :

"Assalamualaikum wrb wth. dan Selamat Sejahtera. Saya mendengar dan mengetahui bahawa Sdra Hew Kuan Yew ada mendoakan agar saya diserang sakit jantung dan segera menemui ajal. Saya memaafkan tindakan beliau dan percaya ia dilakukan dibawah sedar. Bagi saya, saya akan sentiasa mendoakan Sdra Hew Kuan Yew sentiasa diberikan kesihatan yang baik dan kerahmatan hidup agar beliau dapat terus menikmati kesejahteraan hidup aman dan damai di bumi bertuah Malaysia." 
Salam - Rosmah Mansor

IBU LUMPUH SAKSIKAN ANAK BERZINA DENGAN ISTERI ORANG SARAT MENGANDUNG.... ASTAGHAFIRULLAHAL'AZIM!!!


Melaka : Seorang ibu lumpuh hanya mampu melihat anak lelakinya bersekedudukan dengan kekasih hatinya yang sarat mengandung di rumah mereka sejak lebih lapan bulan lalu di Duyong, di sini.

MoU AIR SELANGOR/KELANTAN, ANWAR KECIL HATI ???


KOTA BHARU - Menteri Besar Selangor Tan Sri Abdul Khalid Ibrahim berkata tindakannya tidak memaklumkan Perjanjian Persefahaman (MoU) kerajaan negeri itu dengan kerajaan pusat berkaitan penstrukturan semula industri air di Selangor kepada pemimpin Parti Keadilan Rakyat (PKR) adalah disebabkan terikat dengan undang-undang.

'SIAPA SULTAN ABDUL HALIM TU, TAK KENAL' - 'ORANG KUAT' PKR PENANG....


Yang berakal waras..... cuba sama-sama fikirkan.....

MAT BANGLA KEPANASAN, TAK JADI ROGOL JURURAWAT !!!


“Dia (penjenayah) menjerit kepanasan apabila saya membaca ayat Kursi. Malah, penjenayah itu tidak meneruskan niatnya untuk mer0g0l saya biarpun pakaian ditanggalkannya,” kata seorang jururawat mahu dikenali sebagai Intan, 21.

KEMUSNAHAN KOTA SUCI MEKAH YANG DISEMBUNYIKAN.....


Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pembaca.
Siapa yang baru sahaja pulang dari umrah sekarang pasti membawa gambar-gambar kawasan Arab Saudi yang semakin maju, gilang gemilang dengan segala puncak menara di merata-rata ceruk Mekah dan Madinah. Sebanyak $ 26 billion telah dibelanjakan untuk tujuan ini. Tapi tahukah anda, apa yang berlaku di sebaliknya?!

USTAZ UAI TAK RETI BERSYUKUR ..... ???!!!


KOTA BHARU – Pemberian Bantuan Rakyat 1 Malaysia (BR1M) oleh kerajaan kepada rakyat di negara ini tidak setimpal jika dibandingkan dengan jumlah yang selayaknya mereka peroleh, dakwa penceramah bebas, Ustaz Azhar Idrus.