Thursday 30 October 2014

JALANRAYA ANEH : TENGGELAM 2 KALI SEHARI TETAPI MASIH JADI TUMPUAN LALUAN

Bayangkan jika setiap hari anda terpaksa berdepan dengan keadaan begini setiap kali nak balik ke rumah dari tempat kerja. Rasanya lebih baik beli bot saja berbanding kereta.

Jalan ini ialah Passage Du Gois, terletak di Perancs. Ia merupakan jalan yang menghubungkan tanah daratan ke sebuah pulau iaitu Pulau Noirmoutier dan akan dibanjiri air 2 kali sehari ketika air pasang. Namun begitu, kerana keunikannya, ia tetap menjadi tumpuan pelancong.

PENJUAL SATE EDIT GAMBAR LUCAH MUKA JOKOWI


WAHH...!! Penjual sate hari ini bukan lagi seperti penjual sate dulu-dulu. Hari ini mereka dah celik IT.... Mereka bukan saja terror mengadun ramuan untuk memerap sate... tapi juga mengedit gambar orang lain menjadi wajah orang lain...... 

SIAPA PETUALANG DI DALAM PENTADBIRAN UNIVERSITI MALAYA DALANG CERAMAH ANWAR ???


Baru-baru ini kami mendapat email dari seorang mahasiswa UM yang memaklumkan kepada kami mengenai ‘petualang-petualang’ yang menyebabkan terjadinya insiden rempuhan di Universiti Malaya baru-baru ini.
Tanpa memanjangkan cerita, berikut ditampilkan isi email berkenaan :

TERBUKTI BAR COUNCIL PRO-PEMBANGKANG ! BUBARKAN BAR COUNCIL ???!!!


Bar Council...memang macam @#$/€£..!!!

Mesyuarat pada 15 Mac badan itu menerima usul bahawa Hakim mahkamah Tinggi yang bersara dilarang dari mewakili anak guam di mahkamah kononnya akan mempengaruhi perjalanan dan keputusan Mahkamah.

PENGASUH IKAT KAKI DAN TANGAN KANAK-KANAK LELAKI 3 TAHUN


SEBAGAI ibubapa pastinya anda seorang yang pengasih dan penyayang terhadap anak-anak.... Kita rela berpanas-hujan... bertungkus-lumus tidak kira masa ....mencari rezeki demi kelangsungan hidup dan masa depan anak-anak.  TETAPI apa perasaan anda jika anak yang anda sayangi dan kasihi sepenuh hati diperlakukan seperti gambar di atas oleh pengasuh yang kita percayai........???!!!!!

(VIDEO) GELAGAT UMUM KES LIWAT II ANWAR IBRAHIM DI ISTANA KEHAKIMAN PUTRAJAYAMAHUKAH RAKYAT MALAYSIA 'BER-PERDANA MENTERI-KAN' SEORANG HOMOSEKSUAL ???


Gambar Hiasan

Dalam pembicaraan kes liwat Anwar Ibrahim pada hari pertama - Peguam Bela Anwar sekali lagi mengulang hujah Karpal Singh dengan cuba membuktikan seks luar tabii itu berlaku suka sama suka. 

Kali ini mereka mempersoal Kewujudan KY Jelly Dalam Kes Liwat.