Monday 12 November 2012

KETAHUI SIKAP WANITA MELALUI CARA MEREKA BERJALAN

Di antara cara wanita berjalan seperti di bawah ini, gamaknya yang manakah diri anda...???

1. Kelihatan Seperti Tidak Memijak Tanah

Golongan wanita yang jalannya berginjat, wanita ini kononnya bersifat tidak jujur, mulutnya laser dan menyinggung perasaan orang lain terutamanya ketika berbual. Dia juga dikatakan terkenal dengan sikap egonya. Dan yang lebih parah, wanita ini biasanya seorang yang boros atau suka membazir tanpa berfikir sebelum berbelanja. Tapi jangan berkecil hati, kerana wanita seperti ini biasanya menjadi pujaan ramai lelaki.

Hiasan

CONTOHI OBAMA YANG TIDAK MELAKUKAN SERANGAN PERIBADI.........

 Email dari seorang sahabat........

OBAMA IS  'SELECTED' NOT 'ELECTED'


Saya tidak mengikuti perkembangan pilihanraya Presiden Amerika Syarikat baru-baru ini. Tetapi apabila rakan sekerja saya yang bukan Melayu mengatakan bahawa antara faktor kemenangan Obama ialah Obama menguasai kempen di internet dengan penggunaan twitter, e-mail dan sebagainya, saya pun tertarik, kerana takkan tak cukup dengan kempen di TV, kerana dia seorang Presiden sebelum ini.

 

HOTEL DI GENTING HIGHLAND YANG MENYERAMKAN....!!!


Seperti sebelum ini, kita banyak membaca tentang kisah-kisah seram yang berlaku di pusat-pusat penginapan seperti di Genting Highlands contohnya. Ia sendiri diakui apabila terdapat segelintir pengunjung merasai sendiri pengalaman seram itu. Namun kali ini, kisah seram yang ingin dibawakan adalah tentang pengalaman seram seorang pekerja hotel. Beliau menceritakan tentang kejadian diganggu oleh seorang wanita misteri yang menangis teresak-esak dari sebuah bilik hotel. Ikuti kisah di bawah ini :


SADIS !!! PELAJAR KORBANKAN WANG UNTUK BELAJAR DEMI KASIH PADA AYAH...


Cheng Yixing (56) ialah seorang bapa beranak 3. Setelah kematian isteri beliau membesarkan3 orang anaknya dengan bekerja sebagai petani. Hasil usaha kerasnya salah seorang anak beliau Cheng Jilai (24) berjaya memasuki sebuah universiti.  

'HANTU' DALAM DUN PENANG vs ROSMAH DI MAJLIS PERKAHWINAN LCW....


Puak-puak pembangkang ni memang cukup anti dengan DS Rosmah Mansor (isteri PM). Apa sahaja mengenai beliau pasti tidak menyenangkan hati mereka.... Mereka sentiasa menaruh dendam, dengki dan iri hati....

AIRMATA WARTAWAN INI MENITIS TATKALA AZAN BERKUMANDANG { VIDEO }....

TERHARU......
Seorang Wartawan Wanita dari Britain, yang ditugaskan untuk mendokumentarikan mengenai seruan azan, tidak semena-mena mengalirkan airmata ketika mendengar seruan azan .....


wartawan menangis mendengar azan

DALAM PERUT ADA SUDU..TERTELAN KETIKA MAKAN...???

STABIL...Ah Lek diziarahi Yew selepas pembedahan mengeluarkan sudu (gambar kecil) dari dalam perutnya.

TAIPING : Pelik tapi benar! Itulah yang berlaku apabila seorang lelaki secara tidak sengaja tertelan sudu besi yang digunakannya ketika memakan nasi.

SINDIRAN TUN M UNTUK 'ANAK PAPA'

LANGKAWI - Bekas Perdana Menteri Tun Dr Mahathir Mohamad menyifatkan kenyataan Naib Presiden Parti Keadilan Rakyat (PKR) Nurul Izzah Anwar berhubung kebebasan beragama adalah satu tindakan bodoh dan melampau.


Beliau berkata orang Islam tidak boleh menukar agama sesuka hati, dan orang bukan Islam mempunyai hak untuk mengamalkan agama masing-masing tanpa ada sebarang paksaan daripada mana-mana pihak.