Saturday 23 February 2013

BIADAP !!! KURANG AJAR !!! PUAK PR PALSUKAN TITAH UCAPAN RAJA MUDA PERAK...!!! CELAKO! CELAKO! CELAKO!


Nampaknya, puak pembangkang bukan sahaja berani memutar belit kenyataan pemimpin mana-mana parti politik.

Malah lebih dari itu, mereka turut berani memutar belit Titah DYMM Pemangku Raja Perak, Raza Nazrin Shah.

Perkara yang tidak dititahkan didakwa telah dititahkan oleh DYMM Raja Nazrin.

Mengikut mereka kenyataan terbabit diambil dari Haramkah Daily (lihat imej dibawah).

TERHINA DENGAN KECELUPARAN NIK AZIZ, AHLI PAS ANGKAT KAKI....!!!


Disebabkan keceluparan mulut Si Nik Aziz tu la yang menjadi diantara punca diorang ni bertindak untuk keluar dari Parti Angguk Saja tu.

Mana tidaknya. Dah habis semua orang yang dapat BR1M semuanya diibaratkan sebagai 'Haiwan' dek Nik Aziz tu, siapa yang tahan beb.

Si Nik Aziz tu lupa yang ada dikalangan ahli PAS juga turut menjadi penerima Bantuan Rakyat 1Malaysia sebelum ini. Takkan diorang pun Haiwan jugak kot?

Jadi, tahniah SH ucapkan kepada mereka - mereka ni kerana sedar bahawa PAS bukan la parti yang benar - benar nak memperjuangkan Islam. Sebaliknya PAS hanyalah parti Politik yang berjuang demi kepentingan individu. Bukannya diorang nak berjuang untuk rakyat!!!
JERANTUT: Seramai 100 ahli PAS dari beberapa buah cawangan sekitar kawasan Dewan Undangan Negeri Tahan di sini bertindak keluar parti itu semalam.

    
Jurucakap kumpulan itu, Mohamad Rosdi Hussin berkata mereka mengambil tindakan sedemikian setelah mendapati perjuangan PAS kini jauh tersasar daripada perjuangan asal selain pemimpinnya gagal menunaikan janji sebagaimana yang dibuat ketika mereka dipelawa menyertai parti itu.
    
"Tindakan kami keluar PAS bukan atas desakan sesiapa, tetapi atas kesedaran sendiri dan memikirkan bahawa PAS tidak memberi apa-apa pembelaan kepada kami," katanya.
    
Menurutnya ada lagi di kalangan ahli PAS dijangka bertindak keluar daripada parti itu dalam masa terdekat.
    
Mohamad Rosdi berkata kesemua mereka bagaimanapun tidak akan menyertai parti politik lain sebaliknya menjadi ahli Kelab Warisan Anak Tembeling (Kawat), sebuah pertubuhan bukan kerajaan yang memperjuangkan kebajikan penduduk terutama di Hulu Tembeling. - seterusnya...

(SUMBER)

ADIK MANIS.... TAWAR DIRI DI FB DAPAT HABUAN PULUHAN RIBU SEBULAN.....perghhhhh!!!!!


Bermodalkan RM2 untuk melayari Internet yang sepatutnya digunakan untuk belanja harian persekolahan, remaja ini mampu meraih RM18,000 sebulan dengan hanya menggoda lelaki hidung belang yang dahagakan belaian mesra gadis bawah umur menerusi perkenalan di FB.

Itu yang dilakukan Tina, 17, untuk hidup selesa dan mampu memakai pakaian berjenama, memiliki peralatan komunikasi canggih seperti anak orang kaya walaupun usianya ketika itu baru 13 tahun.

PR BALUN ATM KAW2.... !!!PANGLIMA ATM PERUT KEMBUNG...

TENTERA WAJAR DILUDAH...

TENTERA KAKI JUDI...

Itulah ungkapan hinaan yang ditujukan kepada Panglima Angkatan Tentera, Panglima-Panglima Perkhidmatan dan seluruh anggota Angkatan Tentera Malaysia yang disiarkan di dalam laman web Suara Pakatan Rakyat. 

Dalam pada masa Anwar Ibrahim dan konco-konconya cuba memujuk dan meyakinkan beberapa bekas jeneral ATM untuk membantu jentera parti tersebut memenangi pilihanraya, laman web pihak pembangkang dengan beraninya menghina seluruh warga ATM secara terbuka. Adakah kata-kata tersebut merupakan nilai anggota tentera kepada mereka? Wajar diludah? Wajar dicerca dan dihina?