Saturday 17 May 2014

SEKOLAH DI SINGAPURA PROMOSI GAY ???!!!


SEORANG guru di Singapura melahirkan kekecewaannya melihat gambar dua pelajar lelakinya berciuman dengan memakai pakaian seragam sekolah.

MAHUKAH RAFIZI MOHON MAAF PADA PM ???

ANEH !!! WANITA SOLAT DAN BACA YASSIN DI TEPI JALAN MAHAMERU !!!


Siapakah wanita tersebut? Apakah tujuannya berbuat demikian?  Memandangkan tiada sebarang kenderaan berada berdekatan wanita tersebut, bagaimanakah wanita itu boleh berada di situ ?

PRESIDEN GERAKAN CALON BN PRK PARLIMEN TELUK INTAN


Menepati ramalan awal, Presiden GERAKAN, Datuk Mah Siew Keong diumum sebagai calon Barisan Nasional (BN) yang bertanding pada Pilihan Raya Kecil (PRK) Parlimen Teluk Intan.

SAHIH.... DAP PERTARUHKAN DYANA SOFYA DI PRK PARLIMEN TELUK INTAN


Dyana Sofya Mohd Daud hari ini diumumkam sebagai calon DAP bagi merebut kerusi Pilihan Raya Kecil (PRK) Parlimen Teluk Intan pada 31 Mei ini.

MAWAN TINGGALKAN SPDP KERANA.........................


-TINDAKAN TERSEBUT DIKATAKAN DI AMBIL UNTUK MENGELAKKAN BELIAU DISINGKIR DALAM PEMILIHAN AGUNG SPDP YANG TELAH DIJADUAL BERLANGSUNG PADA MINGGU HADAPAN-


Tindakan Presiden Parti Demokratik Progressif Sarawak (SPDP) yang juga Menteri Pembangunan Sosial Tan Sri Datuk Sri William Mawan Ikom melepaskan jawatannya telah dikatakan untuk menjaga air mukanya sendiri.

WAJAH BUAH HATI PENYANYI 'BAHAGIAMU DERITAKU' DIDEDAHKAN.....


Setelah membuat pengakuan mempunyai kekasih baru, ramai yang tertanya-tanya siapakah gerangan wanita yang berjaya mencuri hati Hafiz Suip. Akhirnya persoalan itu terjawab jua apabila Hafiz sendiri telah berkongsi gambar dirinya bersama seorang wanita menerusi akaun Instagram. Sekali pandang, nampak sama cantik dan sama padan kedua-duanya.