Saturday 29 March 2014

SYURGA DUNIA DI PATTAYA.. SEMOGA TIDAK ADA YANG SEPERTINYA DI MALAYSIA.....

Posting ini bukan untuk memaparkan kelucahan melampau kehidupan manusia di dunia... jangan kerananya nanti blog ini dianggap sebagai blog lucah... huh! Posting sekadar untuk berkongsi aksi-aksi sebahagian hamba Allah yang tidak SEDAR DIRI bahawa DUNIA HANYALAH PERSINGGAHAN SEMENTARA dalam perjalanan menuju ke alam kekal akhirat.. Mana yang baik dan diredhai Allah...jadikan panduan untuk menyusuri jalan kehidupan seterusnya... Mana yang maksiat jauhkanlah...tinggalkanlah... lupakanlah... BERTAUBATLAH !!!Pemandangan yang kerap ditemui di berbagai klub malam di Pattaya...

#MH370 DISEMBUNYIKAN DI PENGKALAN TENTERA RAHSIA AMERIKA SYARIKAT DI LAUTAN HINDI ???Luasnya cuma 44 km2. Letak pulau karang itu terpencil di tengah Samudera. Jaraknya jauh dari mana-mana daratan. Dataran terdekat adalah Selatan India, lebih kurang 1.790 km.

KARPAL SINGH LETAK JAWATAN PRESIDEN DAP ???


Karpal Singh telah dijatuhkan hukuman denda RM4,000 oleh mahkamah atas kesalahan mengikut Akta Hasutan kerana menghasut atau mempersoalkan penyingkiran Datuk Seri Mohammad Nizar Jamaluddin sebagai menteri besar Perak oleh Sultan Perak pada Februari 2009. Anwar Ibrahim juga  telah dijatuhkan hukuman penjara lima tahun selepas didapati bersalah atas pertuduhan meliwat bekas pembantu peribadinya, Mohd Saiful Bukhari Azlan enam tahun lepas.

PEMILIHAN PARTI PKR - WAN AZIZAH LAWAN ANWAR IBRAHIM = ISTERI LAWAN SUAMI ???

ISTERI LAWAN SUAMI

  VS  

AIDCNews – 29/3/14 – Berikut senarai calon yang bertanding pada pemilihan Parti Keadilan Rakyat (PKR) dilaporkan Mstar, Mei ini.
Presiden:
1) Datuk Seri Anwar Ibrahim
2) Datuk Seri Dr Wan Azizah Wan Ismail (Penyandang)

TAHNIAH - BN MENANG BESAR DI PRK BALINGIAN


KEPUTUSAN TIDAK RASMI PRK N.51 BALINGIAN:- 

1. PDM PENAKOP 
BN : 215 
PKR : 56 
MAJ : 159 

USTAZ DARUL MANZIL BERMIMPI BERTEMU DENGAN KAPTEN DAN PENUMPANG #MH370 YANG DIJADIKAN TAWANAN DI SEBUAH PULAU


Sebelum ini mungkin para pembaca sudah pun mengikuti post di blog ini mengenai  MIMPI USTAZ MELIHAT PUNCA #MH370 TERHEMPAS.... SURATAN ATAU KEBETULAN ??? Menerusi catatan terbarunya, ustaz itu yang dikenali dengan panggilan Ustaz Darul Manzil mendakwa beliau sekali lagi bermimpi mengenai MH370. Kali ini dalam mimpi beliau bertemu dengan penumpang dan krew MH370 yang ditahan di sebuah pulau. Untuk mengetahui apakah yang beliau saksikan di dalam mimpi tersebut, baca seterusnya catatan beliau .....

#MH370 - BAHASA WAJAH HISHAMUDDIN : TANGGUNGJAWAB, KESEDIHAN DAN KEKUATAN


SEMASA Perhimpunan Agung UMNO 2013, DS Hishammuddin tidak dapat hadir kerana ditahan hampir sebulan di Hospital akibat masalah jantung. 

Ahli UMNO dan rakyat Malaysia ramai yang tidak tahu bahawa sehari dua sebelum beliau dimasukkan ke hospital, draf ucapan DS Hishammuddin sudah siap untuk dijadikan panduan semasa ucapan penggulungan beliau.

KENYATAAN PALING BANGANG AHLI PARLIMEN DAP !!!


Lim Lip Eng @ Lim Lem Peng (Ahli Parlimen DAP Segambut) membuat kenyataan angkuh dengan mendakwa isu kehilangan pesawat MH370 boleh diselesaikan dengan cara mudah jika seorang pemimpin DAP dilantik sebagai komander dalam angkatan tentera udara atau laut.

“Sebenarnya hal ini amat mudah. Jadikan sahaja seorang pemimpin DAP untuk menjadi komander tentera udara atau tentera laut, maka kita akan menemui MH370,” kata Lim awal hari ini.

MUSA HITAM PEMBOHONG !!! INI BUKTI TUN M BERADA DI CHINA KETIKA PERISTIWA MEMALI !!!


Benarkah dakwaan Tun Musa Hitam bahawa Tun Mahathir berada di Malaysia pada waktu tersebut? Mengikut fakta di atas, Tun Mahathir telah memberikan ucapan di Qing Hua Universiti Beijing pada 22 November 1985.

SELEPAS 30 TAHUN DENDAM MUSA HITAM TERHADAP TUN M MASIH MEMBARA ... ???


1. Kita digemparkan satu berita dimana Musa Hitam menuduh Tun M berada di Malaysia sewaktu berlakunya kejadian Mamali 19 November 1985.


2. Selepas hampir 30 tahun.....

#MH370 : OBJEK PELBAGAI WARNA YANG DITEMUI 5 PESAWAT DIAMBIL DAN AKAN DIKAJI

Imej fotografik objek-objek tersebut telah diambil dan ia akan dikaji malam ini.

KUALA LUMPUR: Lima pesawat dilaporkan terlihat beberapa objek pelbagai warna ketika dalam misi mencari pesawat Penerbangan Malaysia MH370 pada Jumaat.

PENYANYI DANGDUT RHOMA IRAMA CALON PRESIDEN INDONESIA PALING DIBENCI RAKYAT ???


JAKARTA: Penyanyi dangdut Rhoma Irama menjadi calon presiden paling tidak disukai dalam kalangan suri rumah di Indonesia, menurut satu tinjauan nasional yang dijalankan Charta Politika baru-baru ini.

UMMI NAZEERA DAKWA BAPANYA ANIAYA IBUNYA ???


Pada 20 Mei 2013, ibu kepada seorang pelakon terkenal yang pernah membintangi filem Hikayat Merong Mahawangsa telah didakwa dengan sengaja memberikan keterangan palsu pada perbicaraan di Mahkamah Rendah Syariah Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur pada 16 Oktober 2009.