Friday 20 June 2014

TUANKU ZARA SALIM DIPERKENAN GELARAN RAJA PERMAISURI PERAK


IPOH, 20 Jun (Bernama)  --  Mesyuarat Dewan Negara Perak yang dipengerusikan Sultan Perak Sultan Nazrin Shah memutuskan Tuanku Zara Salim diperkenan gelaran Raja Permaisuri Perak berkuat kuasa pada Jumaat.

IMAM MUDA AZLAN ADA BUKTI TERKINI KEHILANGAN #MH370 !!!


Maklumat diperolehi dari Fan Page Facebook milik beliau....hebat kenyataan yang dikeluarkannya. Hishamuddin mungkin boleh rujuk beliau.. haha!!!

DOKTOR WARGA EMAS BUNUH ISTERI DIJATUHI HUKUMAN GANTUNG SAMPAI MATI


Seorang doktor dijatuhi hukuman mati oleh Mahkamah Tinggi di sini hari ini selepas dia didapati bersalah membunuh isterinya tujuh tahun lepas.
   

AIDIL ZAFUAN LUPA JANJI... TAKUT BINI ???

Tengah bahagia......
PENDEDAHAN RITA RUDAINI MENGENAI SIKAP AIDIL ZAFUAN....

KURANG 24 jam daripada kenyataan Rita Rudaini berkenaan sikap isteri baru bekas suaminya, Aidil Zafuan iaitu Zarema yang dikatakan telah menyekat komunikasi Aidil dengan anak-anaknya, Aidil pun membuat kenyataan balas yang mahukan Rita berhenti daripada mencari salahnya.

CERITA SEBENAR DI SEBALIK DATUK PADUKA RAHMAH OTHMAN DI PUSAT PENJAGAAN ORANG-ORANG TUA....


PETALING JAYA : Bekas Timbalan Menteri Pengangkutan dan Timbalan Menteri Penerangan Datuk Paduka Rahmah Othman ditempatkan di pusat penjagaan pesakit-pesakit Alzheimer atas nasihat doktor dan persetujuan bersama ahli keluarganya.

AWAS !!! KICAP JENAMA TIRUAN 'ABC' GUNA BOTOL ARAK KITAR SEMULA !!!Kuala Lumpur : Biarpun pernah diserbu September tahun lalu, pengusaha kicap jenama tiruan yang menggunakan botol arak kitar semula di Taman Taynton, Cheras di sini nyata masih degil apabila masih terus beroperasi.

Berikutan itu, syarikat berkenaan yang dimiliki seorang lelaki berusia 40-an sekali lagi diserbu Bahagian Penguatkuasa Kementerian Perdagangan Dalam Negeri, Koperasi dan Kepenggunaan (KPDNK) Kuala Lumpur semalam.

ASAL USUL NAGA PUTIH MATI SEBAIK TERJATUH DARI LANGIT DIDEDAHKAN !!!


SEMALAM blog ini telah memaparkan kisah naga putih misteri yang terjatuh dari langit dan terus mati telah di temui di Apartment Tanjung Puteri Johor Bharu... BACA SEMULA.. DI SINI

TAHUKAH anda asal usul naga putih tersebut? Siapa boleh membuktikan kelahirannya.....???!!!

ADUHAI.... MUHAMMAD MUHD TAIB.....


Masa beliau berada dalam UMNO... ketika itu UMNO lah yang terbaik untuknya kerana 'keuntungan' dan kuasa yang diperolehinya...


DAN..... ketika itu juga lah beliau berjaya membawa Ku Yah ..... KE SYURGA !!!

APABILA MULUT AZWAN ALI 'BAPUK' BAU LONGKANG !!!Siapa tak kenal dengan adik Azmin Ali yang sorang ni... yang suka pakai cincin besar2... yang suka bercelak galak-galak....berselendang.... dan yang paling membuatkan ramai meluat dengannya adalah MULUT CELUPAR nya yang tak sudah-sudah dari dulu lagi... Kononnya banggalah tu...tuihhhh!!!

PEKERJA BAIK PULIH PAIP GAS PETRONAS BOCOR MAUT TERHIDU GAS


Seorang pekerja maut manakala tiga rakannya mengalami sesak nafas selepas terkena gas bocor ketika sedang membaik pulih paip gas di loji gas Petronas, Kertih malam tadi.

'PESTA IKAN' LORI TERBALIK.....


Sebuah lori membawa ikan dikatakan terbalik di sebuah jalan berhampiran sebuah kampung (tidak dinyatakan lokasi sebenar kemalangan itu berlaku)... Maka ikan pun bertaburan la di atas jalan..