Monday 31 August 2015

BERSIH 4.0 TERIMA DANA DARIPADA SHANGHAI


Kuala Lumpur – Hampir 1,000 rakyat Malaysia berketurunan Cina menyertai perhimpunan Bersih 4 di sebuah restoran di Shanghai, China baru-baru ini.

KENAPA BAJU HARAMBERSIH BERWARNA KUNING ???


Baju kuning yang para pendemo harambersih pakai mungkin sinonim dengan 'otak kuning' yang mereka miliki. Mereka yang digelar Otak kuning – seringkali dikaitkan dengan pemikiran yang kotor dan sinonim pula dengan otak biru! 

BEKAS PEGUAM DIRAJA GESA SULTAN JOHOR LETAK JAWATAN DAN MASUK POLITIK

Embedded image permalink

Kuala Lumpur – Seorang bekas peguam kepada keluarga Diraja Johor, Kamarul Hisham Jaafar menggesa Sultan Johor Sultan Ibrahim Iskandar segera melepaskan tahta pemerintahannya dan masuk ke arena politik.

APA KATA SYED MOKHTAR ALBUKHARY MENGENAI PM ???


Assalamualaikum dan salam sejahtera,

1. Selama ini saya menulis kepada ahli UMNO dan rakyat Malaysia n islam (izin edit sikit jer) izinkan saya buat kali pertama menulis kepada rakyat Malaysia. Hari ini, Perdana Menteri Mohd Najib Razak sudah menjadi seperti sampah dan kain buruk kepada sebahagian rakyat Malaysia yang mempunyai kepentingan politik dan yang sekadar ikut-ikutan. olah-olah Mohd Najib tidak pernah berbuat apa-apa kepada kita.

HADIR BERSIH 4 : TUN M BERI PELURU PADA CINA DAP TUMBANGKAN BN UMNO ???


Semenjak Anwar terpenjara kali kedua, kita bukan hanya berhadapan dengan PKR, DAP dan PAS; tetapi termasuklah Mahathir. Ini menyebabkan kami terpaksa menjawab segala kecaman danahs fitnah Mahathir. Seperti biasa, bila kita menjawab Mahathir, semua juak dan kuncu Mahathir akan menyerang kita bertubi-tubi kerana mereka menganggap Mahathir ini terlalu maksum dan sempurna.