Saturday 22 March 2014

#MH370 - LAGI IMEJ BESAR DI LAUTAN HINDI DI KESAN SATELIT CHINA


SEPANG : Satelit pihak berkuasa China merakamkan imej sebuah objek berukuran 22.5 meter panjang dan 13 meter lebar di kawasan Lautan Hindi yang kini menjadi zon tumpuan mengesan pesawat Malaysia Airlines yang hilang sejak dua minggu lalu.

TRANSKRIP KOMUNIKASI TERAKHIR VERSI DAILY TELEGRAPH, UK, SEBELUM #MH370 HILANG


AKHBAR Daily Telegraph hari ini menyiarkan transkrip komunikasi 54 minit terakhir pesawat MAS MH370 pada awal pagi 8 Mac lalu.


KUALA LUMPUR 22 Mac - Transkrip komunikasi 54 minit terakhir antara pesawat Malaysia Arlines (MAS) MH370 dengan menara kawalan pada awal pagi 8 Mac lalu, telah disiarkan oleh Daily Telegraph, United Kingdom, hari ini.

'REFORMASI' AMAN MALAM CINTA RASUL DIHADIRI SETENGAH JUTA UMAT DARI SELURUH NEGARA, MASHAALLAH... !!!Putrajaya – Program Selawat Perdana 1435H: Malam Cinta Allah dan Rasul yang kini sedang berlangsung di Dataran Masjid Putra di sini sebentar tadi dilaporkan mencecah 500,000 pengunjung.

WANITA DALAM PENERBANGAN BALIK UMRAH NAMPAK BANGKAI #MH370 DI LAUT ANDAMAN ???


MELAKA : Seorang wanita rakyat Malaysia yang baru pulang dari menunaikan Umrah di tanah suci Mekah mendakwa yang dia telah melihat bangkai sebuah pesawat yang besar berwarna perak di perairan Laut Andaman ketika pesawat yang dinaikinya melintasi kawasan berkenaan pada pagi 8 Mac lalu.

KOS SAR #MH370 CECAH RM8.22 JUTA


WASHINGTON 22 Mac - Pentagon menyatakan, kos mencari pesawat Malaysia Airlines (MAS) MH370 kini mencecah AS$2.5 juta (RM8.22 juta) setakat ini.

REMAJA LELAKI LALUI DETIK SADIS DISERANG, DIBOGELKAN DAN DITANAM HIDUP-HIDUP !!!


Dublin: Seorang remaja Chechnya berdepan dengan maut apabila diserang dan ditanam hidup-hidup oleh sekumpulan lelaki tempatan, lapor media semalam.

JOM TENGOK ISTANA RAJA BOMOH 'TAMPOR BUAYA MATI' YANG TERSERGAM INDAH.... LEBIH KAYA DARI KJ.. NO HAL NAK BAYOR SAMAN !!!!


Raja Bomoh bakal berdepan tindakan undang-undang ?? Ibrahim mendakwa, beliau adalah generasi kelima keturunan bomoh dan ada kaitan dengan pahlawan Melayu, Datuk Maharajalela pada tahun 1800-an.

PANGGILAN MISTERI KAPTEN ZAHARIE KEPADA SESEORANG SEBELUM #MH370 BERLEPAS... ???


AIDCNews – 21/3/14 – Satu laporan mendakwa bahawa juruterbang pesawat MH370 Malaysia Airlines membuat panggilan dari dalam kokpit sejurus sebelum berlepas, lapormynewshub.