Monday 22 September 2014

ANAK LELAKI DATUK JOHAN JAAFAR MEDIA PRIMA INDIVIDU PALING LANTANG BERKEMPEN HAPUSKAN AKTA HASUTAN 1948

Syahredzan Johan

Syahredzan Johan, anak kepada Datuk Johan Jaafar dan Pengerusi Komuniti Peguam Muda Kebangsaan (NYLC) Majlis Peguam (Bar Council) merupakan individu lantang yang MEMPERTIKAIKAN Akta Hasutan.

SAH ! AZMIN ALI MB SELANGOR YANG BAHARU GANTI KHALID IBRAHIM... KAU ADA ???!!!


KUALA LUMPUR 22 Sept. - Spekulasi mengenai status Menteri Besar Selangor Baharu terjawab apabila Timbalan Presiden Parti Keadilan Rakyat (PKR), Azmin Ali telah mendapat perkenan Sultan Selangor, Sultan Sharafuddin Idris Shah bagi menggantikan Tan Sri Abdul Khalid Ibrahim.

SIAPA KATA TABUNG HAJI MELABUR DI DETROIT, AMERIKA SYARIKAT !!!


KUALA LUMPUR, Isnin, 22 September 2014:  Lembaga Tabung Haji (TH) hari ini menyatakan rasa kesal atas kenyataan berbentuk spekulasi mengenai pelaburan TH di Amerika Syarikat baru-baru ini.  TH sehingga kini tidak membuat sebarang komitmen pelaburan di Detroit atau mana-mana bandar lain di Amerika Syarikat.

MUHYIDDIN YASSIN TIDAK SAH JADI IMAM SOLAT SEBAB BANYAK DOSA !!! PUAK PR HARAMJADAH TIDAK PERNAH BUAT DOSA WALAU SEBESAR ZARAH ???!!!


INILAH mentaliti pembangkang... betapa taksubnya mereka dengan parti sendiri sehingga sesuka hati menjatuhkan hukum terhadap orang lain. Tahap malaikat ke kome ? Timbalan kepada Najib, Muhyiddin Yassin dilaporkan semalam mengimamkan sembahyang Zuhur di Masjid Kubor dalam rangka lawatan sehari melawat kawasan ini.

AZMIN DIJANGKA ANGKAT SUMPAH MB SELANGOR ESOK, KHALID IBRAHIM ADAKAN SIDANG MEDIA PETANG INI

Siapa tak kenal... Inilah wajah bakal MB Selangor menggantikan Khalid Ibrahim... Azmin Ali.

Timbalan presiden PKR Azmin Ali dijangka mengangkat sumpah esok sebagai menteri besar Selangor yang baru esok, beberapa sumber memberitahu Malaysiakini.

PKR TIDAK SOKONG (JIKA) AZMIN ALI JADI MB SELANGOR.... DUN SELANGOR BAKAL BUBAR ???Azmin Ali, yang dikatakan calon pilihan untuk dilantik sebagai Menteri Besar Selangor, tidak mendapat sokongan daripada partinya.

Naib Presiden PKR, Tian Chua berkata tiada cubaan untuk berunding dengan parti untuk mengubah pendirian parti sekiranya Azmin atau mana-mana calon mendapat sokongan majoriti, yang merupakan kriteria utama dalam pelantikan menteri besar yang baharu.

NISSAN ALMEIRA PUTIH #DCH3168.... ANDA SEDANG DIBURU !!!


Dari blog nalurirakyat, di sini admin ingin kongsikan suatu kemalangan yang membabitkan individu yang tidak bertanggungjawab dan berharap agar anda semua dapat sebarkan sehingga tertangkapnya pesalah ini...! Suspek dipercayai memandu Nissan Almera warna putih bernombor pendaftaran DCH3168....