Tuesday 7 April 2015

CERITA SEBENAR GENG NAGA 369 KELAR LEHER 'BUDAK PEKIDA' HINGGA MAUT !!!


ENTAH dari mana sumber yang diperolehi, admins telah menerima mesej berserta gambar-gambar melalui aplikasi Telegram, kononnya berlaku di Ipoh : Seorang lelaki Melayu maut dikelar kejam  di leher oleh suspek disyaki geng naga 369 dalam kejadian petang tadi berdekatan Silibin. Kejadian berlaku pada jam 6 petang menyebabkan mangsa dikenali sebagai Hasan pekida, 30, maut di tempat kejadian.

MISTERI IDENTITI AIDANA BAIZIEVA TERBONGKAR !!!


IDENTITI wanita misteri yang turut menjadi mangsa korban nahas helikopter di Semenyih, Sabtu lalu akhirnya dikenal pasti sebagai kenalan juruterbang helikopter itu, Kapten Clifford William Fournier.

17 SUSPEK PENGGANAS MALAYSIA RANCANG CULIK VVIP, ROMPAK BANK, KEM TENTERA DAN BALAI POLIS UNTUK TUBUHKAN REJIM IS


KUALA LUMPUR : Culik orang kenamaan, serang lokasi strategik dan seterusnya tubuhkan rejim IS di Malaysia – itu antara percaturan dibuat oleh kumpulan 17 disyaki pengganas yang dikaitkan dengan IS, sebelum ditahan polis Ahad lepas.

(FOTO) : GENG NAGA 369 KELAR LEHER 'BUDAK PEKIDA' HINGGA MAUT ???


05/04/2015 ~ Ipoh: Seorang lelaki Melayu maut dikelar kejam  di leher oleh suspek disyaki geng naga 369 dalam kejadian petang tadi berdekatan Silibin.

KERJA PEMBANGKANG BUAT FITNAH ... FITNAH TERSEBAR...MOHON MAAF !!!Jadi pembangkang bangang kat Malaysia ni senang jer,,,,

1. Maki / fitnah / buat salah
2. Rakyat jelata termakan hasutan
3. UMNO / Perkasa / org melayu desak ambil tindakan
4. Pelaku mintak mahap
5. Kes ditutup
6. Rileks jap kasi reda
7. Ulang balik point 1 dan seterusnya