Tuesday 6 January 2015

(VIDEO) : BUKTI JAMBATAN GUA MUSANG - JELI MUSNAH AKIBAT KAYU BALAK DIBAWA ARUS BANJIR
Jambatan yang menghubungkan antara Gua Musang dan Jeli, Kelantan telah roboh hancur musnah sejak 24 Disember 2014 akibat daripada kayu balak yang dibawa oleh arus banjir. 

Jika kawasan pembalakan sudah dibekukan sejak 2006, kayu apa sebenarnya yang dihanyutkan hingga memusnahkan jambatan tersebut??? 

ORANG PAS TIDAK BOLEH KRITIK HARAKAH ATAU BURUK PADAHNYA !!!


Penulis pro reformasi, Che Samsudin Othman atau lebih dikenali Dinsman berkata Harakah kini tidak boleh dikritik, jika mengkritik juga maka buruk padahnya yang akan menimpa pengarah tersebut.

NAJIS TIKUS BERTABURAN, KILANG BEBOLA IKAN DIARAH TUTUP

alt
GEORGE TOWN 6 Jan - Sebuah kilang bebola ikan di Jalan Paya Terubong di George Town diarah tutup kerana berpoperasi dalam keadaan kotor.

SELEPAS LANGKAH KAJANG GAGAL, ANWAR IBRAHIM MAHUKAN ANAK LELAKI NYA PULA MENJADI PERDANA MENTERI ???!!!


Pilihanraya Kecil Permatang Pauh bakal menyaksikan langkah drastik yang akan dibuat oleh Anwar Ibrahim. Menurut sumber dalaman, beliau sedang mempersiapkan anak lelaki tunggal beliau iaitu Ehsan bin Anwar yang kini berada di New York menjadi calon Parti Keadilan Rakyat (PKR) di Permatang Pauh untuk menggantikan bapanya yang berkemungkinan besar akan menjadi penghuni Penjara Sungai Buluh dalam masa yang terdekat.