Sunday 21 December 2014

SHEIKH YUSUF AL-QARADAWI DIKEHENDAKI INTERPOL


Polis Antarabangsa (INTERPOL) telah mengeluarkan amaran tahap merah sejak awal bulan ini untuk memberkas ulama terkenal Mesir Sheikh Yusuf  Al-Qaradawi.

'AMUKAN' DATUK ROSYAM NOR, KEDAI PERMAINAN HAMLEY'S TAMPIL MOHON MAAF


Semalam viral di media sosial Twitter isu Datuk Rosyam Nor mengamuk gara-gara tidak berpuas hati dengan satu premis perniagaan ‘Toy Shop’ Hamleys  kerana meminta anak gadisnya untuk membuka tudung jika mahu bekerja di situ.

DENDAM LIMA LELAKI IBLIS, BUNUH DAN SERET MAYAT WARGA EMAS


BIDOR – Sekumpulan lima lelaki termasuk tiga remaja layak digelar haiwan apabila bertindak kejam membelasah seorang wanita warga emas sehingga maut di sebuah rumah di Kampung Cegar di sini semalam sebelum mayatnya diseret sejauh 50 meter.

STATUS FACEBOOK HINA JURURAWAT HOSPITAL KERAJAAN


Tersebar sudah pasal satu Hamba Allah ini menghentam Jururawat dengan bahasa yang teruk sekali. Bila dah sedar diri cakap tanpa akal baru buat permohonan maaf. Kata tak ada niat dan sebagainya. 

TAN SRI ANI AROPE, BEKAS PENGERUSI EKSEKUTIF TNB, MENINGGAL DUNIA

tnaniarope

KUALA LUMPUR : Bekas Pengerusi Eksekutif Tenaga Nasional Berhad (TNB), Tan Sri Ani Arope, 83, meninggal dunia di Pusat Perubatan Subang Jaya (SJMC), dekat sini, jam 5.26 pagi ini (semalam).

LELAKI TUNJUK KEMALUAN DI PASARAYA DI SUNGAI PETANI


SUNGAI PETANI – Kemunculan seorang lelaki berusia lingkungan 30-an berdekatan sebuah pasaraya di Taman Patani Jaya mengejutkan orang ramai apabila dia menunjukkan kelakuan tidak senonoh.

AL-FATIHAH : ANAK BEKAS MB SELANGOR MENINGGAL DUNIA SERANGAN JANTUNG


SHAH ALAM : Anak kepada bekas Menteri Besar Selangor, Mohd Hasri Abu Hassan meninggal dunia kerana serangan jantung, malam tadi (semalam).