Friday 20 March 2015

PEREMPUAN MELAYU ISLAM ANAK PENSYARAH UTM MENENTANG KERAS HUDUD !!!


Dia buat video mengutuk hudud.  Dia Aishah Tajuddin, wanita Melayu dan beragama Islam.. Bapa dia Prof. Tajuddi Rasdi adalah  pensyarah Fakulti Alam Bina UTM.

Dikatakan mak bapak dia dua-dua hard core DAP. Jadi, tak terkejut la sangat kan?
Melayu terlebih liberal dan open minded katakann..

 Ketahui lebih lanjut  kenyataan bapanya pasal DAP DI SINI

USTAZ KAZIM SAH TARIK DIRI DARI PROGRAM TV, TIDAK MAHU TERLALU MENONJOL


BATU KURAU 20 Mac - Penceramah terkenal, Datuk Mohamad Kazim Elias secara terbuka memaklumkan bahawa malam semalam merupakan kemunculan terakhirnya dalam program Forum Perdana Hal Ehwal Islam.

ORANG SPAD TAK NAIK BAS EKSPRESS.... MEREKA SEMUA BERKERETA MEWAH... !!!!

Jumlah Kenaikan caj bas ekspress

SUSULAN kenaikan tambang bas ekspres dan teksi yang diumumkan Suruhanjaya Pengangkutan Awam Darat (SPAD) semalam, rata-rata orang ramai menyifatkan kenaikan tambang bas ekspres membebankan. Pengguna akan membayar 2.1 sen lebih daripada tambang asal sekilometer dan tambang baru itu akan mula dikuatkuasakan pada 15 Mei depan. Dalam grafik yang dipaparkan di laman web SPAD perjalanan bas ekspres dari Kuala Lumpur ke Kangar, Perlis meningkat dari RM50.10 kepada RM61.10 bertambah RM11.00.

SEKALI LAFAZ DANIYAR KESSIKKBAYEV SAH SUAMI NOORYANA NAJWA


PUTRAJAYA 20 Mac - Majlis akad nikah anak perempuan Perdana Menteri, Nooryana Najwa dan pasangannya, Daniyar Kessikbayev selamat disempurnakan di Seri Perdana, malam tadi.

KENAPA HAMID ALBAR NAIKKAN TAMBANG TEKSI DAN BAS EKPRESS ? INGAT PENGGUNA SEMUA JUTAWAN KE??!!


Pengumuman Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Darat (SPAD) mengenai kenaikan kadar tambang baharu bagi pengangkutan awam melibatkan teksi dan bas ekspres ekoran peningkatan kos sebanyak 33 peratus sangat mengelirukan.