Friday 18 January 2013

PANAS !!! PERBALAHAN DI TWITTER ANTARA DR.MAZA DAN USTAZ FATHUL BARI....


Kecoh didalam laman sosial Twitter akibat pertengkaran diantara dua tokoh agama yang terkenal dalam dunia politik negara.

Ianya berpunca apabila bekas Mufti Perlis, Dr Asri (Dr. MAZA) didakwa memperlekehkan perkahwinan Ulamak muda Umno tersebut.

Keadaan menjadi semakin panas apabila Ustaz Fathul Bari membalas kenyataan Dr Asri yang beliau sifatkan sebagai sangat mengaibkan dan memalukan. 


LELAKI YANG KEPANASAN BILA PIJAK MASJIDIL HARAM...... ANWAR IBRAHIM..???!!!
SUDAH lebih sepuluh tahun saya mengumpul pengalaman dalam menguruskan jemaah haji dan umrah, pelbagai kerenah yang saya temui. Tak kiralah sama ada sebelum berangkat ke Tanah Suci ataupun sewaktu berada di sana. Apa yang boleh saya katakan, mereka yang berjaya sampai ke Mekah untuk menunaikan ibadah adalah golongan yang dipilih Allah. Jika Allah tidak menjemput, jemaah itu tidak akan berjaya sampai ke Tanah Suci.

( VIDEO ) PENJELASAN DARI USTAZ FATHUL BARI....

Tiba-tiba terbongkar surat nikah ini....


Surat tak berapa clear laa.... 
Tapi video ini menjelaskan segalanya....


ROSMAH SUMPAH TAK ADA CINCIN....“Saya berani sumpah…saya berani sumpah waallah cincin itu tidak ada di tangan saya langsung,”.
Isteri Perdana Menteri, Datin Seri Rosmah Mansor telah membuat kejutan besar di hadapan balu-balu tentera malam tadi apabila beliau dengan beraninya telah bersumpah kerana Allah SWT yang beliau tidak mempunyai cincin berlian seperti yang didakwa pihak pembangkang.

AZRUL AHLI PKR TAPI AZMIN TAK TAU BILA MASUK..... !!!


Ketua Ekonomi Bank Islam, Azrul Azwar Ahmad Tajudin yang digantung tugas susulan pembentangannya berhubung PRU 13 dengan menjangkakan ‘BN kalah’...... di sini.....rupa-rupanya beliau adalah ahli PKR.

Ini diakui sendiri Timbalan Presiden parti itu, Azmin Ali. Cuma yang hairannya ahli parlimen Gombak itu mendakwa tak tahu bila Azrul Azwar jadi ahli PKR dan cabang mana. Betul ke Azmin?  Mustahil tidak tahu kerana Azrul tu bukan orang biasa malah kelayakkannya boleh tahan.  Apapun, dipercayai beliau ahli PKR di Putrajaya dan dikatakan rapat dengan pemimpin atasan parti itu.  Tugasnya antara lain memberikan idea dan imput berhubung ekonomi negeri kerajaan PKR itu.... sumber asal

PELACUR CHINA TAK NAK BALIK CHINA....!!!!

prostitution, desa mentari, police raid
Ehh! Malu pulak......

Jabatan Pendaftaran Negara (JPN) semalam memberitahu Suruhanjaya Siasatan Diraja (RCI) mengenai pendatang asing di Sabah bahawa hanya 66,682 orang warga asing di negeri Sabah telah diberikan kewarganegaraan sejak pembentukan Malaysia.

Angka tersebut, kata Timbalan Pengarah bahagian kewarganegaraan JPN, Nik Norashikin Nik Mansur, telah dikumpulkan dalam tempoh 50 tahun - dari tahun 1963 hingga Oktober 2012.

MARAH..? JOM..!!! LEPASKAN KEMARAHAN DI BILIK INI....!!!

Takkanlah pagi-pagi dah nak marah... Ah...!Api kemarahan mana kenal waktu... Selalu marah ni disebut juga sebagai panas baran... atau baran sahaja. Pokok pangkalnya MARAH la tu....
Jika anda selalu marah dan barang-barang dalam rumah sering menjadi mangsa.... apa kata anda fikirkan cara lain .... Kini terdapat satu servis yang menawarkan satu bilik yang boleh melepaskan kemarahan anda itu...


Novi Sad (Serbia) : Savo Duvnjak memerhatikan sekeliling bilik, mengangkat pemukul besbol dan memukul apa saja dilihatnya dari katil, meja, laci, kerusi sehingga tidak ada lagi yang tinggal untuk dimusnahkan.
Ia bukanlah perbuatan jenayah, sebaliknya Bilik Melepaskan Kemarahan.
“Sungguh lega,” kata Duvnjak yang berpeluh dan tercungap-cungap sambil melihat kemusnahan dilakukannya.

PRU 13 : PANTAI REMIS TIDAK PERLUKAN NGA KOR MING...!!!

MAKIN PANAS... BOLEH TERBAKOR.... MALAH RENTUNG HATI DAN PERASAAN pembangkang dengan semangat optimis yang berkobar-kobar dari BN Perak apabila Dato Seri Dr. Zambry dengan yakin berkata......


.......beliau tidak menolak kemungkinan akan berlaku kejutan di kerusi DUN Pantai Remis yang dikuasai DAP pada Pilihan Raya Umum Ke-13 nanti.

Jelasnya, kerusi tradisi pembangkang yang disandang oleh Nga Kor Ming yang baru-baru ini dilaporkan terlibat dengan skandal tanah di Kelantan itu bakal memberi kejutan yang mungkin tidak diduga oleh sesiapa.

“Calon kita yang berpotensi telah bekerja begitu keras dan bukan satu kejutan sekiranya Pantai Remis dirampas semula oleh BN pada pilihan raya akan datang,” katanya lagi.